Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Tiszteletem. Külföldön vásároltam angol kiosztasu a bill. Nem rgb, hanem a sima fehéren világító. 100 fontot fizettem érte asszem utolsó darab volt. (45 ezer Ft kb). 5 éves tescos billentyűzetet cseréltem le, hát mit is mondjak, simson - - - 1200es Honda. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Iszonyat jó nem hangos (Red). Magyar kiosztással használom de könnyen kezelhető így is hogy nincs feltüntetve az ékezetes betű. Nekem 10/10.(nem mellékesen a fem háztól dobtam 1 hátast szal van benne anyag rendesen )
Ui :köszönöm szépen a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
- Eladó Varmilo MA88M Moonlight V2 EC Sakura HU TKL
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs