- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Ez a cikk odaüt sokat nevettem rajta.
Octavia Rs 1.8 turbó...30 literrel??...akkor gyorsna kussolok a 11 literemmel
''Kezdetben még 250-et ment óra szerint, ebből 240-re ma is képes.''--elég gáz ha 4 év alatt ennyit amortizáltak szegény autón..és nem hordták szervízbe hogy az állapota megmaradjon, netán hidegen széttaposták mindig, tán azért 30 meg 16 az szám.
Mondeo ST...jujjj mennyit fogyaszthat nekik..akkor inkább az octaviat amortiázlják tán olcsóbb.
Bio Sabb ne ez volt az überLOLLL számomra......Amugy jól nzhet ki fehérbe, én még nem láttam ilyet. 9-3 Sabb newest edition 3.0t
...na zt megnézném én is
''Az új Octavia II RS-sel dolgozó rendőrök praxisában 236 km/óra volt a legdurvább sebességtúllépés. Ezt egy E-osztályos AMG-Mercedes sofőrje követte el, aki megállításakor arra hivatkozott, hogy egy Suzuki jobbról előzte, ezért odalépett neki.''---überloll 2...ennél még én is jobb indokot találók ki....Mecédesz ámdzsí csíptyúning
...megy mint állat.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest