- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
didyman
őstag
A téma 8. fejezete itt bezárt, a következő itt található: [link]
-
Rick4
félisten
ha személyautóról beszélünk, akkor a dodge magnum (chrysler 300C néven tuti ismerősebb) vagy a nagyobb terepjárókban előfordul, RAm 1500-2500-3500, Durango, . az a baj, hogy akkora motornak hely kell...nem is csak a motornak, de a hűtőnek, meg mindennek....ez a motortér meg nem akkora mocihoz lett méretezve. asszem a 3.7es a max, ami benne van gyárilag..
-
Rick4
félisten
válasz
Gyuri27 #4944 üzenetére
elég lehúzós a cikk. a kulcsot benthagyva szól a magnó, de bimbammol, kivéve meg egyik sem. elfelejtették a nagy belekötés közben, hogy el kellene azt a kulcsot fordítani. egyébként valószínű, hogy a merci motor váltóval lényegesen drágább lett volna, mint a vw cucc, már ha csak 1-2ezer euro differencia van, akkor islogikus, hogy ezt választották, a vevőt ez nem túlságosan fogja érdekelni, mégis kevesebből kijöttek. másrészt a vw gyárt ''eladó'' motort, a toyota previában is ez van.
-
sanzik
senior tag
hi!
3. gen honda legendről van valakinek tapasztalata?
(szerviz költség,esetleg tipus hiba)
illetve eben a kategoriában a japánok közül melyiket ajánljátok inkább? (sigma,maxima...)
-
törölt tag
Hy!
Minap ment előttem egy Dodge caliber.Nem rossz kinézetre igaz valami puccosabb gumi ilyen terepféle nagyot dobna rajta.
De nem is olyan drága és van dieselük is.Egyik hírdetésben ezt találtam lehet igaz?
VW PASSAT 140 LE MOTORRAL SZERELVE!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
szerintetek a mercedes cls-ek mikor lesznek, persze használtan olyan 3-5m körül? Most a legolcsóbb, amit találtam, 11.9, igaz, ez cls 350...
-
_seth_
veterán
Ha esetleg vki olyan gépet szeretne amiben van erő:
[link]
50-3000 LE közötti vasak! -
petij
tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének autót vásárolni, olyan másfél millió Ft körüli árban.
Elvárások: max. 5-6 éves, kevés km, klíma, 4 v. 5 ajtós és ne kelljen minden pénzüket szervízre költeniük.
Légyszi adjatok tippeket!! -
lenox
veterán
válasz
#16741888 #4923 üzenetére
Nekem is volt egy erdekes passatos kollegam, aki meselte, hogy ment a belso savban 130-140-nel, amikor is jott mogotte valaki, villogott, hogy menjen le (kulso savban semmi se volt, o csak ugy belul ment), o lement, majd megmutatta, hogy o is tud 170-nel menni, es magyarazta nekem, hogy mekkora kocsog volt a masik. Mondtam neki, hogy eloszor is szabalytalanul belul mesz, nem huzodsz ki, amikor gyorsabb auto jon, aztan jobbrol elozol, raadasul a masik faszi nem versenyezni akart, vagy 170-nel menni, csak hogy 150-nel ne tartsa fel valaki 130-cal, erre o a kocsog? Hat csak hummogni tudott, de tenyleg van ilyen allatfajta, aki ezt komolyan gondolja...
-
törölt tag
barátnőmmel leugrottunk pár napra az olasz tengerpartra, kicsit kipróbálgattam a V5öt, nagyon pozitivek a tapasztalataim, én mindenkinek csak ajánlani tudom, 10es fogyasztást produkált, 180-200as tempónál végig, napersze ahol lehetett menni, mert ezek az osztrákok egyszerűen téboly amit csinálnak, terelés terelés hátán, 15kmenként terelés egyszerűen nem lehet haladni a Wien-Graz-klangerfurt Streckén. 2 sáv darabja 2m, mellette korlát köszi.
Megoldottam persze, de kevés ember mert itt a másik mellé menni, legalább lehetett előzni.
Kamion mellett szerintem nem volt 40centi, durva.
Passatosok...Eskü, én nem tudtam miért szidjátok annyira őket, de ezek tényleg külön állatfaj
, Graz után egy emelkedőn 150el előzők egy sort, feltűnik mögöttem egy magyar Passat, hát mondom haver gyere
, lemaradt... nagyon jól lehet a V5 képességeit kihasználni lejtőn, durván lehet kerülgetni a tömeget, sokkal nagyobb kraft van benne mint nagyon sok autóban. Persze 3.0TDIvel így sem lehet konkurálni,
meg még egy csomóval.
A másik, már az M7esen hazafele, belső sávba bejön egy fent említett Typ, természetesen, tükör, semmi, fékezek villogok neki, öreg, mit művelsz? Elkezd mutogatni, lehúzódik majd kívülről visszaelőz hogy azértis megmutassa hogy ő a jani, majd megint lemarad, igazi istenbarma.
-
tildy
nagyúr
válasz
#00809728 #4911 üzenetére
Mivel a motor tavaly volt megcsinaltatva, ezert arra nulla forint az idei koltes.
Ez kerlek szepen: alvazvedelem, uregvedelem, ket hatso kerekiv csere, hatso ajtobol rozsdakivagas, helyere lemezheggesztes, illetve korbefenyezes, kiveve a tetejet.
Szoval kizarolag karosszeria.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
[link]
asszem ezzel a géppel nagyot fog kaszálni a merdzsó -
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #4899 üzenetére
ez valszeg így van, de vannak kivételek akik erősítík a szabályt
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #4863 üzenetére
igen ige, ez így is van, de te például az ellentétes oldalon állsz. Hogy előbb belső utána külső, én meg megmondtam előbb nézzen ki jól kívülről majd utána megnézzük mit lehet kezdeni a pacikkal. Ezzel nincs is semmi gond, ízlések pofonok, ha normálisna el tudunk beszélgetni a tuning témáról
-
Integra
titán
válasz
#00809728 #4901 üzenetére
ja de azt ne felejtsd hogy az egy szopatós dolog, sok köze nincsen az egészhez, vezethetsz akármennyit, ugyanolyan új lesz mint a tök kezdőnek
bár aláírom, a túlnyomó többség életében nem húzta még be a kéziféket vagy nyomott satuféket vagy kormányzott ellen csúszó autónak... -
-
dokar
addikt
válasz
ha mondjuk van egy rally versenyző 20e km-el, meg mondjuk egy buszsofőr 200e km-el.
kettőjük közül csak a buszos tud vezetni?
mod: #4904->#4905
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Hy!
Sokat vezettem és sok mindent láttam.De multkor itt Szfváron kivittek egy tanulóvezető autóhoz fiat uno am hátul meg volt emelve és apró pici bevásárlő kicsi méretü kerekekkel volt megtoldva.Mindenfelé ment és akkor még jőtt a viz.
Másik oktató aki 1milla vezetésnél jár még rosszabb lett mint én.
Na lool...
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest