Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Ez most komoly, vagy csak elbeszélünk egymás mellett?
Szándékosan be is másoltam, hogy mire reagáltam. A linkelt videókból az hiszem kiderül, hogy megvéd. Ha beleveszünk más tényezőket, akkor vegyük bele a légszennyezettséget is, vagy esetleg a magasfeszültségű vezeték gyártásakor létrehozott károsanyagkibocsátást. Ezek ellen sem véd a kalitka, ha esetleg ezt sikerülne leszűrni...
-
rgqjx
aktív tag
Szerintem legyen igazad, mert látom nem akarod megérteni, hogy miről beszélek... Téma részemről lezárva, egyébként is erősen off.
-
rgqjx
aktív tag
Nekem hobbi célra ez kellene. Igaz hogy "kombi", de szerintem teljesen visszafogott a külseje. Belül sor 6-os benzines 3000-es motor (van 2000-es is), amihez össze lehet legózni pár kiegészítőt a neten keresve, ha komolyabb hobbivá válna (kompresszor, turbó stb.). Van ennek szedán verziója is, bár nekem ez tetszik. Ha olyan a hangulat, nem kell 3500-nál váltani, ráér a duplájánál. Szerintem érdemes utána nézni, nem sok jön szembe, ráadásul pár megbízhatósági teszten is előkelő helyen szerepelt.
-
rgqjx
aktív tag
Azt nem tudtam, hogy a gyorsulása ennyit számít és a 8.4s 100-ra ma már kevésnek minősül. (Örülnék ha a jelenlegi gépem 10 alá kerülne )
Vegyen valami spéci Ariel Atomot!
Amúgy neked milyen "vérnyulad" van, mert a táblázatban csak a jazz-t látom? Ugye szívó benzinesről beszélünk mindenféle turbók és egyebek nélkül?Esetleg régebbi V6-os Clió, vagy 305 gti? Régi, de még képes az alázásra, ha a gyorsulásra hajtunk.
-
rgqjx
aktív tag
válasz zsolt19900 #87361 üzenetére
Ha 50-100-al többe kerül és mikor felteszed a kérdésed, hogy mennyi az alja, rávágja a jelenlegi árát, megvetted volna?
Félre ne érts, nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért kéne engednie az általa meghatározott árból? Feltételezem a jármű állapotával ő is tisztában volt. -
rgqjx
aktív tag
válasz neduddki #87469 üzenetére
kjoszik <-- ez megfogalmaznád más szavakkal.
Biztosan érdekes amit írsz, de azt hiszem a lényegről maradok így le, mivel nem tudom dekódolni.Esetleg meg lehetne valahogy oldani, hogy olyan nyelven írj, amit pl egy google translate normálisan kezel. Igyekszem tisztelni másságod, ezért arra gondoltam, hogy csak bekopiznám valahova a mondandódat és a fordításból már én is élezhetném az áltad továbbított tudást.
-
rgqjx
aktív tag
válasz Mágus2 #88493 üzenetére
"...az egy dolog, hogy hogyan írsz..."
De milyen dolog?
Ha kitalálnék én is valami okosságot(?) - például minden szót fordítva írnék és azzal átasztanám el a fórumot - az mennyire lenne itt elfogadott? Ennyi erővel mindenki írhatna valami általa kitalált jelrendszerrel... Lenne értelme?
Értem én, hogy Rejtő Jenő (...), de szerintem ezt nem így kellene... -
rgqjx
aktív tag
válasz neduddki #91523 üzenetére
Ha ilyen stílusban/hangnemben próbálod felvilágosítani a fórumtársat a véleménye helyességéről, akkor gondolom te sem veszed rossz néven, ha hasonlóképp kapsz néha emlékeztetőt arról, hogy milyen hatást fejt ki irományod szándékos eltorzítása, amivel megnehezíted a fórumot olvasók dolgát.
-
rgqjx
aktív tag
Ezt is egy örökzöld lesz, mikor turbóst hasonlítunk szívóhoz?
[ Szerkesztve ]
-
rgqjx
aktív tag
válasz parandroid #93030 üzenetére
Szerintem németbe is át tudod vinni a magyar bónuszodat. Kicsit macerás, de szerintem megértheti.
-
rgqjx
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest