Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
Már rég óta vadászom a hirdetéseket és nézegettem a kocsikat. Most szereztem jogsit, az ügyintézés még folyamatban van és ezért arra gondoltam, hogy most jobban ráfekszem a témára. Tegnap már ismerősi körből is jött két tipp, az egyik egy Skoda Fabia kombi, a másik meg egy Renault Thalia. Fontos, hogy elsődlegesen olyantól vásároljak autót akit ismerek.
A Renault-t egy ismerős apukája vette még 2006-ban. 1.4-es, benzin. Azt, hogy 8 vagy 16 szelepes még nem tudom, de nekem jelenleg nem lényeg, hogy melyik. Az állapota bőven megkímélt. 175.000 km van benne. Sajnos a bácsi meghalt, a néninek nincs jogosítványa, a gyerek pedig el szeretné adni a kocsit, mert nekik van másik kettő és felesleges lenne. Klíma, szervó, elektromos ablak, légzsákok, távirányítós centrálzár.
2016 tavaszán vezérműlánc és vízpumpa csere, év végén új aksi, nyáron hátsó fékek csere, friss olajcsere, új téli gumik acél felnin, nyári gumik alufelnin. Ha jól gondolom most nem nagyon kell majd hozzányúlni vásárlás után, majd csak maximum a tavasszal, a műszaki előtt.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
válasz tboy93 #155679 üzenetére
Rendben, beszélek akkor az egyik ajánlott helyi szerelővel, hogy jöjjön majd el velem átnézni az autót. Úgyis hozzá fogom majd vinni szinte egyből vezérlést csináltatni és egyéb alkatrészeket is amit kell csere-javítás.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Szép napot, sziasztok! Sikerült a jogosítványt megszereznem így közel a harminchoz és szükségem lenne egy kis családi autóra. Jelenleg csak feleségemmel vagyunk, de szeretnénk gyerkőcöt is a jövőben. Nem gondoltam nagyon drága és prémiumkategóriás kezdőautóra, sőt. Sajnos meg van kötve a kezem és bele kellene férnem 600-650 de maximum 700 ezer forintba átírással, vásárlást követő "kötelező" szervizzel, és mindennel.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Köszi a Punto ötletet, nézegettem és valóban tetszik a kicsike. Párom is nézelődött és a kolléganője ajánlotta a Brava-t. Vélemények? Van valakinek tapasztalata vele?
-
Andris837
senior tag
Sziasztok! Hamarosan aktuális lesz az autóvásárlás és gondoltam körbekérdezősködök, hogy ki mit ajánl. A keret szűkös, sajnos. Első autó lesz friss jogsival, családalapítás előtt. Fontosnak tartom a biztonságot és a megbízhatóságot.
Keresgéltem már, az alábbi típusokkal szemezgettem eddig:
Renault Thalia
Skoda Fabia
Skoda Felicia
Astra F-GEddig sok minden a Thalia mellett szól. A légzsákok alapfelszereltség voltak, ha jól tudom, de nagyon sokban megtalálható a kétoldali légzsák.
A keret 500k átírással együtt.
-
Andris837
senior tag
Lassacskán ideje lesz jogosítványt és autót "szereznem". Kis autóban gondolkodom, ami olcsó, megbízható, pár évig még szolgáljon a kezem alatt.. Első autó lenne. Tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest