Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz Dika22 #196186 üzenetére
Sima 1.4 vagy 1.6 szívó benzines Golf 5? Családban 2003 óta van egy 1.4-es benzines, asszem 4k km lehetett benne amikor vette fater. Kötelezőkön kívül semmi baja nem volt, most 170k km van benne. Alkatrészek se horror áron vannak hozzá.
Egyetlen ami kb minden ilyen idős kocsinál jelen van az a rohadás, bár ez inkább fater hibája volt szerintem. Kerék ívek rendben vannak, de a küszöböket lakatolni kellett, mert egyszer egy parkolóban felütötte jobb oldalt, aztán gyorsan megoldotta a problémát azzal, hogy vett rá tunying küszöböket, amikkel eltakarta a felütést... Amikor leszedte alatta meg már jó rozsdásak voltak mind a két oldalt a köszöbök...[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Dika22 #202741 üzenetére
Octavia 1.6 TDI ennyiért ne, abban a generációban porlasztó problémás. Focus mk3 talán van már, de az is euro 5 csak. 1.3 Multijet motoros autót meg én euro 4-ig vennék, DPF-es változat (euro 5-6) érzékenyebb, bár csak hosszú utakat menve vállalható. Swift meg már kisebb a másik kettőnél, azért javaslom a Fiesta 1.5 dízelt (meg mert jó motor).
1.5 dci is jó lehet, 75-90 LE, pl Clio. -
N.Szil
tag
válasz Dika22 #202739 üzenetére
Szia.
Én egy 1.9 TDI VW Bora után csak jobb autót néznék. Pl, egy euro 5-ös TOYOTA Avensis 2.0 D-4D Sol Plus-t ha már ennyire szűk a keret (1.8 Milla). -
vzsryl
nagyúr
válasz Dika22 #202901 üzenetére
Ha rendesen karbantartott példányt tudsz kifogni, akkor nagyon megbízható. A rengeteg konszern társ, és az elmúlt évek/évtizedek miatt már szinte gombokért van hozzá sok alkatrész, szükség esetén bontóban is. Ha kis fogyasztás és nagy beltér a cél, illetve nem jársz sokat az ország egyetlen településének (Bp., irónia) belvárosában, akkor ajánlott vétel.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
grizlisandor
veterán
válasz Dika22 #202905 üzenetére
2009től csak DPF-el árulhatták a VAG dízeleket, németben a régebbiekre is tettek DPF-et, a kezdvezőbb adózás miatt.
Legegyszerűbben a forgalmiból fog kiderülni. Eur táblázat
Vagy minden VAG autóban van egy PR kódos matrica, kód alapján is kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság