Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #91983 üzenetére
Te milyen szandekos karokozasrol beszelsz? Nezz mar be a gumis topicba, miket szoktam oda irni...
Bar ha csak ezt a szandekos karokozast kifejtened, mar az is jo lenne. Benzin temat is objektiven foglaltam ossze, pedig itt sokan kijelentettek, hogy nem er semmit, en leirtam a tapasztalataimat, es azt is, hogy ne felejtsuk el, minden auto mashogy reagal a benzinekre. Olajcsere meg szinten sajat tapasztalat, 20k km volt az idealis periodus nekunk, ezert gondoltam felnyitom a szemeket, hogy nem csak a 10k letezik, persze itt is leirtam, hogy varosban kevesebb, uton tobb.
Na mind1, tenyleg kivancsi vagyok mivel okozok szandekosan kart.
-
Declare
őstag
válasz DeFranco #91983 üzenetére
Ahhha, szoval Ti nem vagytok öribarik
Hat nem tudom lehet....olyan regota nem követem a topicot, nekem eddig hasznosan segitett (es sokan masok is). De azert az is magara vessen aki elolvas egy velemenyt es azalapjan atformalja az eletet Azert nekem amikor egyszerre 10 en irtatok meg, hogy a 30 k olajcsere periodus, lehet, hogy nem a legjobb a motornak, ott azert ereztem nemi hitelt Amugy meg az ember a sajat velemenyet mindig szent es serthetetlen dologkent allitja be, hisz azt tapasztalta...
(#91873) raczger Szeeep tenyleg! Meg jöhetnek kepek
(#91984) neduddki Varosban nem kapcsolok lampat Neha tankolok fuel savert, de csak ha max 1 eurocent a különbseg a masikhoz kepest de most legközelebbi hazautamon ki fogom probalni az aral fullos dizelet...mar kivancsi vagyok
Sracok amugy egy mas kerdes. 180 ezres szerviznel az astra H 1.7 dizelnel mire erdemes ranezetni? Cseres lesz a vezerles, vizpumpa, olaj/gazolaj szürö es olaj ofkorsz. Van valami amit erdemes megnezki/cserelni? Jo lenne letudni mindent egybe ha mar ugyis szetbontjak szegenyket a vezerles miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest