- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondok jobbat:
rokon, autószerelő műhellyel. Sorolom milyen autókkal láttam az elmúlt 10 évben:
Seat talán Toledo; Golf III kombi, Mercedes talán Sprinter - sok személy szállítására ill variálhatósága miatt alkatrész beszerzés, tehát munkaeszköz is. ezekben biztos vagyok, másra konkrétan nem emlékszem, holnap utánakérdezek.
A fiainak volt egy BMW-je illetve Hondája néhány évig (ott dolgozotak, családi vállalkozás), aztán családalapítás után mindkettő egyterűre váltott, talán Seat és Ford. Ezek egyik sem vattaújan vett, szalonból kihozott gépek voltak, ilyen 4-6 évesek lehettek mikor megvették. A Golf az talán máig megvan. Hogy a hétköznapokban mivel jár, jó kérdés, jó ideje nem találkoztunk, majd megkérdezem. De nem egy hetes bmw-vel, hogy mindenki tudja, milyen jól megy az üzlet, nem "pazarolja" a pénzét külsőségekre. Ahogy a fiai sem. Nagy autó kellett (ill. fog kelleni a következő években), azt vettek. Előtte (fiatalság, huszas éveik, csajozás) Honda, BMW, mi más kellene?De amikor "felnő", akkor tudja, hogy ésszerűen kell dönteni. Biztonság, hely -> nagy autó.
Másik autószerelő ismerős: Opel Astra H Kombi -> Insignia. Ahogy tudom újonnan. Itt kicsit érződik, amit mondasz, értjük, hogy van ilyen. De az autója alapján azt mondani valakire, hogy "akik valamelyik szakmaban otthon vannak, es kamatoztatni is tudjak" -> ez egyenlő azzal, hogy új/"nagyobb kategóriás" autót vesz? Attól, hogy nincs szervizem, vagy nem autós témában dolgozom, még lehet rengeteg elméleti-gyakorlati tapasztalatom, aminek örülni kellene, ha átadom. (Mondjuk ez a veszély nem fenyeget, nekem pont nincs.)
Az csapta ki a biztosítékot, hogy valakinek a tudását kérdőjelezed meg amiatt, hogy milyen autóval jár. Azért mert az ismeretségi körödben ez másképp van.
1.8-as motor, dinamikus haladás, város -> talán nem kell 4000-ig pörgetni, hogy dinamikus legyen. Nem volt róla szó, hogy milyen város, Pesten kívül is van élet.
A félős sofőrök előzgetése 110-120-szal simán vihető (biztonságosan).
Amit a saját példámon írtam, a dízellel én is dinamikusan haladtam, városon kívül-belül egyaránt (Veszprémben, meg itt-ott volt egy-két kis kör), országúton sem tata üzemmódban mentem, hanem haladtam. Főleg haza, mert már elegem volt.Tökmindegy, hogy igaz-e az 5,18, vagy nem, semmi okom védeni az, aki lemérte, konkrétan leszarom: egy a lényeg - van egy adat, körülményekkel te meg rávágod, hogy ez lehetetlen, reméled senki nem hiszi el. Nem csodálom, hogy már csak én reagálok Rád. én sem sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged