- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
válasz
lajafix #8893 üzenetére
dehogy,nagyon jó a kapcsolatom a faterral
a szitu az ,hogy a húgomnak már lett véve egy kocsi,mikor kellett neki,nekem eddig nem volt rá szükségem...mostanában viszont elkezdtem nézelődni a használt autó piacon apámmal együtt,vegyünk vmit max 1-1,5 millából nekem is...addig nézelődtünk,míg oda lyukadtunk ki,hogy az eddig apám nevén lévő családi kocsit kapnám én meg,egy 2004-es Ford Mondeo tdci-t (130 LE/6 sebességes,120 000km),első tulaja vagyunk,mindig szervizelve volt,sosem volt gondja...átiratni pedig azért szeretné a nevemre,hogy ha netán vele történne vmi,akkor ne legyen abból öröklési vagy egyéb vita,hogy az ő nevén van,s osztódjon ennek a járműnek az öröklése...egyszóval így lennénk kvittek a tesómmal...szóval ezen agyalok,hogy mi módon lehetne kevesebbet fizetni,mert a vagyonszerzési illeték az már rendes tétel lesz...azt hiszem körülírtam a szituációt
de engem is érdekelne,hogy akkor ez most ajándékozás témában is működne,vagy csak mint két idegen vagy hogy is van ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged