Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz DeFranco #62092 üzenetére
Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy október 5-én vettem a Lagunát, 7-én már világított az akku jelzés, akkut cseréltem, mindig világít.... ok, francia autó szarok bele, mindig világítani fog rajta valami. Hazafelé jövet elfogyott az akksi ereje Kialudtak a lámpák, a mutatók lepottyantak a nullára, gázpedál nem reagál. Fasza, épphogy át sikerült gurulni egy kereszteződésen, be egy parkolószerűségbe. Hazabaktat, cimbivel vissza a másik akkuval, betesz hazagurul ok. Töltés, telefon, 18k a generátor rendbetétel.
Végzett a mester, elhoztam, útközben megint kigyullad, az agyam eldobom. Go vissza. Szészedi, átnézi, itt bizony minden rendben, na ja, de az akkusarun rajta volt a műanyag bizbasz, hol érintkezett rendesen, hol nem.
216.000km. (Mostmár 223600 ) Óra szerint. Tehát elég nagy a valószínűsége, hogy nincsen tekergetve. Meg az automatából ítélve is.
(ez volt az egyetlen dolog, amit javítani kellett rajta a lopó, fogyó cuccokon kívül...de ezt már másnap )[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Melack
veterán
Abroncs szereléssel 94.000, fékek 52.000 + 12.000 szervíz díj, kipufogó 2.000. Várható egy kipufogó "torok " csere 14.000, téli gumi 40.000 + szerelés. Emelő és kerékkulcs még mindig hiányzik. És azt hiszem nem költöttem semmit. Nekem a fordított akksi miatt alsó hangon 27.000 az akksi.... Én nem ítéllek el :-)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Kornel
veterán
szerintem rosszul kezdted a dolgot.
vettél volna egy akksit tél előtt, előbb utóbb úgyis kell (akkor már nem mindegy, hogy mikor?), és akkor nyugodtan aludnál, azaz kelnél fel, tudva, hogy a kocsi is indulni fog.
ha a generátor rossz lett volna, akkor előbb utóbb nem indult volna a kocsid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest