- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
DeFranco #62092 üzenetére
Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy október 5-én vettem a Lagunát, 7-én már világított az akku jelzés, akkut cseréltem, mindig világít.... ok, francia autó szarok bele, mindig világítani fog rajta valami. Hazafelé jövet elfogyott az akksi ereje
Kialudtak a lámpák, a mutatók lepottyantak a nullára, gázpedál nem reagál. Fasza, épphogy át sikerült gurulni egy kereszteződésen, be egy parkolószerűségbe. Hazabaktat, cimbivel vissza a másik akkuval, betesz hazagurul ok. Töltés, telefon, 18k a generátor rendbetétel.
Végzett a mester, elhoztam, útközben megint kigyullad, az agyam eldobom. Go vissza. Szészedi, átnézi, itt bizony minden rendben, na ja, de az akkusarun rajta volt a műanyag bizbasz, hol érintkezett rendesen, hol nem.
216.000km. (Mostmár 223600) Óra szerint. Tehát elég nagy a valószínűsége, hogy nincsen tekergetve. Meg az automatából ítélve is.
(ez volt az egyetlen dolog, amit javítani kellett rajta a lopó, fogyó cuccokon kívül...de ezt már másnap)
-
Melack
veterán
válasz
Abroncs szereléssel 94.000, fékek 52.000 + 12.000 szervíz díj, kipufogó 2.000. Várható egy kipufogó "torok " csere 14.000, téli gumi 40.000 + szerelés. Emelő és kerékkulcs még mindig hiányzik. És azt hiszem nem költöttem semmit. Nekem a fordított akksi miatt alsó hangon 27.000 az akksi.... Én nem ítéllek el :-)
-
Kornel
veterán
válasz
szerintem rosszul kezdted a dolgot.
vettél volna egy akksit tél előtt, előbb utóbb úgyis kell (akkor már nem mindegy, hogy mikor?), és akkor nyugodtan aludnál, azaz kelnél fel, tudva, hogy a kocsi is indulni fog.
ha a generátor rossz lett volna, akkor előbb utóbb nem indult volna a kocsid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest