Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #192433 üzenetére
Ez egy szubjektív lista, nem komplett.
(De az összefoglalóba tényleg mehetne egy lista. Az autós újságok szoktak "milyen autót 1.5 millióig" stb. listákat csinálni.) Az ő keretéből minél újabb (kiforrottabb, és kevésbé leharcolt) évjáratot néznék, de a megadott motorokkal nagyjából mindegy szvsz (+ 1.4 TSI-nek utánajárni), illetve Integrale írta múltkor, hogy "Delta/Bravo párosból 2010 utániakat nézz, ahol jobbra lent van a hátramenet, előtte Opeltől származó váltók vannak bennük, csapágyasodnak." (De amúgy apámnak 2009-es van, és nincs baja.)
Illetve a kérdező olyan autót szeretne, ami nem forog sokat a pályán, ezért (kisebb) szívókat nem javasoltam. Szívóbenzinesből (egy-két kivételtől eltekintve) bármelyiket meg szabad venni, ha csak a motort nézzük. Szerintem a japánok a legjobbak (szinte bármelyik), de ez is szubjektív vélemény persze.
Vegyes felhasználásra én az Opel 1.8-as motorját vadásznám még, B Zafirába elég sokáig rakták, de másba nem tudom mennyi ideig: Ilyen van még a H Astra mellett a Alfa 159-ben és a Fiat Croma II-ben, ezek Magyarországon szerintem baráti árban mennek, és jók.
Szerintem a VAG túlárazott (és egy-két Seatot leszámítva unalmas), de ez is csak szvsz.
De az is tény, hogy enyhe VAG-előítélettel is látom, hogy tudnak minőségérzetet nyújtani, (amikor én kerestem autót, és a Scenic és hasonlók után beültem egy 1. gen. Touranba, nagy volt a kontraszt, pedig a Scenic sokkal praktikusabb autó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen házat vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest