Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
-
zoo8800
veterán
válasz zolnagy #168374 üzenetére
Hacsak nem kizárólag sík úton és városban használod majd, akkor szerintem ne szívasd magad a szívóbenzinnel.
A 3 hengeres VAG motort nem ismerem, de a 4 hengereseknél a kokszosodás kb 100-150 ezer km után jön elő, és kb. 100-ért van rá szaki. Ha kiszámolod, ennek a költsége kevesebb, mint 1 Ft/km, elhanyagolható tétel az összes ktg közt. 3 hengerre még olcsóbb lehet a javítás.
Típust nem ajánlok, ezek közül egyiket se vezettem.rip and tear, until it is done
-
8th
addikt
válasz zolnagy #168374 üzenetére
Én azt gondolom, hogy egy új autó luxus arra, hogy városban lestrapálja az ember. Neki parkolnak, rányitják az ajtót, ha netán összetörik abban a pillanatban hatalmasat veszít az értékéből de ha mindezt szerencsésen meg is ússza alapból brutális az értékveszése. Ha pedig hitelre veszi az ember, hogy majd apránként kitörleszti na az az igazi ön-tökönszúrás.
Én vennék valami modernebb városi törpeautót 1millió körül és gyilkolnám azt a városban. Pl. Citroën C1/Peugeot 107/Toyota Aygo. Japán technika sok baj nincs velük. Kicsit zörög belül meg fos a váltó kapcsolásai érzete de műszakilag hibátlan városi rohangálós. De a KIA Picanto is teljesen korrekt kiskocsi. Semmiképp sem vennék új autót. Ha nem szeretnél ennyire használtat akkor valami ~5év körüli kiskocsit néznék ami az értékvesztése legfájdalmasabb részén már túl van.szerk.: Ja, és csakis szívóbenzinest vennék. Esetleg valami hibridet pl. Prius II-t 1.5M-ért. Sokkal jobban járnál vele mint egy új autóval.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
Gombinyó
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest