Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Acheron #141356 üzenetére
Maszeknál próbáld meg, hátha bedobnak értelmes pénzért egy bontott motort (=lehető legolcsóbban próbálnék használhatót varázsolni belőle, mielőtt kiszállok).
RocknRoller: Golf 4/Octavia 1/Leon 1.9 SDI-vel. Tetű lassú, de tempomat is van olcsón utólag. A váltóban egy szegecs tud elszakadni, de az eddig biztosan megtörtént 150e futás felett. Klímakompresszor lehet hiba nagyritkán. 6 légzsák, ESP is megcsíphető, ennyi km-re talán a biztonság sem utolsó
Ha 120-nál gyorsabb szakasz is van a napi körben, akkor inkább 90 lovas 1.9TDI, ott kettőstömegű+turbo bejön, mint hibalehetőség, de kevesebbet is tud enni a hosszabb váltó miatt.
-
rbalint88
addikt
válasz
csak akkor csináltasd meg, ha megtartod. viszont ha nem új autóba ülsz át belőle, akkor igencsak figyelembe venném ezt a megoldást is. tudom, most nagyon haragszol a toyotára, de sajnos a többi márka panaszkezelése sem jobb és ugyanúgy bele lehet nyúlni ott is hibás konstrukcióba, amiről később derülnek ki a turpisságok, ha valami fiatalt veszel. meg így végigfuttatva fejben, hogy ebből mibe érdemes átülni, nem nagyon jut eszembe olyan típus, ami kevésbé lenne nyűgös, főleg ha ebben a javított, már problémamentes motor lesz.
RocknRoller: Alfa/Fiat JTD motorok megbízhatók. alapvetően ilyen árkategóriába beleférő autóknál a rozsdát kell megnézni, a futóművet idővel megeszik a magyar utak, ezen kívül komoly baj nem nagyon szokott lenni. évi 2-300ezer Ft betakarja az alapos, nem csak állapotmegőrző, hanem javító szervizelést is, ha nem valami kutyaólat veszel. 900-ból már elég jó, 140-150 lovas, 6 gangos 1.9JTD 16V(mjet) motoros Alfa 156-ot lehet venni, a belső facelifttel van esélyed a tempomatra, szóval 2002 utánit nézz, új műszerfallal.
-
diegho
nagyúr
válasz
Alapvető szabály, hogy 2.2 D4D és D-CAT Toyota motort soha nem szabad megvenni használtan. Ha a vásárlás előtt kérdezel nem jársz így. Ettől a Toyota még mindig a legmegbízhatóbb autó, van 1 szériahibás motorjuk, ez van, másnak több is van, de mindig is aranyszabály volt, hogy Toyota csak benzines/hibrid lehet, a többit meg sem szabad nézni, mert nem tudnak dízelt gyártani (meg minek is, amikor a benzinessel bitang jó fogyasztást lehet csinálni) Ezért kizárni a Toyotát a jövőben elég nagy butaság lenne, hiszen az Avensis az egyik legjobb vétel a kategóriájában. Én eladnám így ahogy van és keresnék egy benzineset.
-
válasz
csak akkor csináltasd meg ha mégis inkább megtartod, ez az autó új motorral sem fog elkelni 3 milláért
ha eladásra akarod megcsináltatni, akkor bontott motort keress, vagy ha lehetséges csináltasd meg a mostanit, sokkal jobban jársz
1.5 milláért ott ne hagyd a kereskedőnél, annál motorhibásan többet kapsz érte
talán ez lenne a legjobb ötlet, így ahogy van meghirdetni
amikor nekem volt egy váltóhibás kocsim, meglepően magas űron megvette valaki, aki értett hozz/volt alkatrésze -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nem vagyok kereskedő, sem szakértő, de tudom ez a típus kerülendő, viszont a kicserélt új motor már valami javított változat, vagy később ennél is elő jöhet ez? Ha ez már javított változat, akkor én megcsinálnám és megtartanám, hiszen egy úgymond új motoros elég jól felszerelt, képek alapján elég szép állapotban lévő kocsid lesz. Veszel egy másik használtat, ki tudja még mennyit kell majd rákölteni, ez meg tudod full rendbe lenne, és még 1 év garid is van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OTP Bank topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest