Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
válasz Melack #79346 üzenetére
Sehol nincs le-rva az enni inni cigizni. Az van leírva hogy bármi ami elvonja a vezetésről figyelmet tilos. Ez szvsz nettó hülyeség, mert ha pl viszket a herém az is elvonja a figyelmemet, akkor nem is vakarózhatok? Vagy eszembe jut egy vicc v hogy mit műveltünk az asszonnyal akkor már ott tartunk h gondolkodni is tilos
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zolikaDB
veterán
válasz Melack #82547 üzenetére
Nagyon begyere a Fluence. Osszeallitottam egy 6 sebesseges DCI-t, minden foldi joval, 5m korul volt. Corolla, Jetta ennyit nem ad ezert a penzert, de par ev mulva talan jo vetel lesz ez a Rönó.
Ismeros fuvarozasi cegenel eddig VW-k voltak, 200e-nel doglott meg mind. A DCI-k meg 500e-nel is bontas es hiba nelkul uzemeltek. Uh egy ideje mar nincsenek Caddyk es Transporterek.
Van nekik egy A6 is, 2.5 V6 TDI, ujonnan vettek anno. Mai napig megvan. Teny, h a szerviz nem egyszeru (vezerles), de a tulaj azt mondja, h a V6 az V6, ilyen szep hangja es jarasa mas motornak nincs... -
Speeedfire
félisten
válasz Melack #83199 üzenetére
Casco-t mindenképp szeretnék kötni, a kocsi itt lenne a belvárosban, aztán kitudja mikor akarja egy enyveskezű lenyúlni.
Hát ha egy jobbat szeretnék kifogni, akkor csak személyi kölcsön. 95-99 gyártás.
Ha meg más hitel, akkor csak kereskedés, azt meg szeretném elkerülni.
bandus: Honda Civic-eket nézegetek.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Laraxior
titán
válasz Melack #83549 üzenetére
Minek? Hogy meg fizessek istentudja mennyivel tobbet? Dehogy. Orulok h ennyivel megusztam.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
neduddki
nagyúr
válasz Melack #85414 üzenetére
HI!
a vizsga ervenyessege az lejarati honap utlso napjaig tart ez nem utlemi ido hanem epeszu szabajj, csak nem publikaltka hangosan
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
mokus1
addikt
válasz Melack #86206 üzenetére
Kiiktatni szokták
a hiteles témához: azt mondod van 500 ezred felveszem 1,8--2 milliót es 2,5m korul van a Passat. Honnan lesz pénz az atiras(100k) es első szervizee ami szintén legalabb szaz de inkabb tobb? Én most amit vettem kocsit mar 300kt ra locsoltam persze igy is számoltam. De az autó viszi a penzt.
osszekevertelek[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
válasz Melack #90208 üzenetére
Én csak arra akartam ezzel célozni, hogy minden autó ottmaradhat az úton, újtól kezdve a 20 évesig, franciától japánig... Vannak ezek a távolkeleti mániások, mint pl. neduddki, aki mindenkinek elvakultan koreai vagy japán autót ajánl, és sokan el is hiszik neki, hogy majd arra semmit nem kell költeni, a távolkeleti autó soha nem romlik el, stb. stb. Aztán a valóság az, hogy pont ugyanolyan eséllyel hagyhat ott az úton egy koreai is, mint egy japán vagy francia... Én az elmúlt 2 évben mióta saját autóm van és többet autózok, vagy csak jobban figyelek, mert régen buszból/vonatból nem annyira vettem észre, szóval idáig az út szélén 2 autót láttam, mind a kétszer Toyota Yaris volt. Az egyiket akkor rakták a trélerre, pár hónappal később egy másik Yaris motorterében meg matattak nagy értetlenséggel, na meg keresték a vonóhorgot, de nem találták...
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #90233 üzenetére
Ne foglalkozz semmivel, a lehető legjobban kezelted a helyzetet, család legrövidebb úton haza, kocsi legkisebb kárral elszállít. Ezt úgy kellett megoldani ahogy tetted. Tiszta sor, én is így csináltam volna.
De adódhat úgy, hogy erre így nincs lehetőség akármi miatt is, jó ha van az embernél néhány alapvető cucc összefércelni a technikát legalább 20-30 kilométerre menetképesre. Esélyt ad.
(#90234) kalmanchris: van elég sok minden, de kb. semmi nem felesleges, igyekszem minimalizálni a szettet
(#90240) Typhoon47: pótkeréküregben simán elfér egy tekercs duct tape meg pár szál gyorskötöző, három alap szerszám meg egy zseblámpa. ha valakinek ez ciki, engem nem érdekel, jól jön, ha ezen múlik, hogy beérek-e a következő faluba vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- XPEnology
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest