Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Voyage #29272 üzenetére
de a golf4hez nincs normális motor,a váltója tudomásom szerint rossz, útfekvése nem parádés, beltere sivár, de legalább minőségi, és kézre áll. emellett meg sem közelíti tartósságban a focust,astrát.
Tuti vennék golf4et....
Mondeó nem kicsit drágább. ennyiért öregebb,2x annyit futott, rosszabbul felszereltet ha kapsz.
Na én akkor lassan kiszállok. csak gondoltam segítek azoknak akiknek nincs erős elképzelésük(a legtöbbször előforduló 1-1,5milliós kategóriában).A focust azért szerettem meg mert használom.....ergo nem fogom megutálni.
Nagyon jó választás mindenre. ha bevásárolni mész mindnet elnyel, ha szerpentinre, akkor mosolyra görbül a szád,benzinkúthoz nem kell sokat járni, szerlőhöz pedig a kocsi hibájából igen ritkán fogsz elmenni. belülről pihepuha ott ahol kell,kényelmes, jók a visszajelzések.
Én max az astrát mondanám ellenfélnek,de úgy se hinnétek el nekem hogy rosszabb kocsi a legtöbb dologban.
jó fórumozást.VR6.túl sok mindent nem mondanak ezek a számok. nálam a jó motor azt jelenti, hogy optimálisan erős a kasztnihoz,és emellett jól fogyaszt,valamint strapabíró a legtöbben 1.4 1.6al vették(használtpiac alapján). mind a 2 egy kalap xar(főleg ha egy hondával hasonlítjuk)
Az 1.9 TDI tényleg jó kis motor, csak abból sincs sajna túl sok
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Érkezik a Syberia: Remastered
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest