Aktív témák

• CaptainChaos

tag

válasz A_ScHuLcZ #41689 üzenetére

Ez is relatív. Típus és állapot függő. Amit mindenképpen meg kell csinálni minden használtautó vásárlás után:

Olaj, olajszűrő, ékszíj, feszítőgörgők cseréje. Meg ha lehet (bár az egész nem óccsó), az összes folyadékot nézesd meg a kocsiban, és ha kell: csere.

Ne vegyél tesco-s motorolajat, SOHA! Nem sokkal drágább és ezerszer jobb minőségű a márkás olaj. Én most vettem Castrol Magnatec 10W 40-et, és ettől sokkal szebb lett a celica hangja is. Ha olajon spórolsz, előbb-utóbb sokkal nagyobb bajok lehetnek a motorral...
    nem éri meg 2-3000 Ft-ért kockáztatni további 100-200E Ft-ot.

Azonkívül mennyi a karbantartás, szervíz, fenntartás?
    mindig más. Még akkor is, ha típusra tök ugyanolyan autókat hasonlítasz össze.
    Ráadásul használt... Az mindig lutri. Próbálj meg nem kereskedőtől venni, mert onnan jót nem kapsz, hidd el. Akármilyen jó állapotban is van (csak úgy látszik).
    Van egy halom kis hülyeség, amivel egy szarabb állapotú motort átmenetileg fel lehet javítani,
    pont a próbakör és az első 100 Km idejére.

Írj, ha van kérdésed...

70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék

Aktív témák