Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#35308) meroly válasza dragonfx (#35302) üzenetére


meroly
veterán

Áhhh 170 lovas nem kell, főleg hogy már nem súlyadó, hanem teljesítmény adó van/lesz. Az igaz, hogy olcsóbb, de ha több minden romlik el, akkor ugyanott vagyok, csak máshol van a képletben a szorzó :)

VR6-Fan: ez kb olyan mint egy hobbi. Akit érdekel és szereti csinálni az vegyen régebbit, foglalkozzon vele. Én is így vagyok a telefonokkal. Simán bemernék vállani egy 10 éves modellt, mert értek hozzá. Sajna autókkal nem. Megveszem, használom, tankolok. Aztán ha szól hogy olaj, akkor csere, ha valamit érzek, ami nem jó, akkor irány a szerelő.

Bora-ból nagyon keveset árulnak, biztos jó konstrukció, meg volt főnökömnek is olyan volt céges és mikor cserélték a flottát, minden áron meg akarta venni, de úgy felárazták hogy már nem érte meg. Igazából ahogy hallom a Focusoknak is sok baja van, jó ezek dieselek és hajtják őket mint az őrült, nem foglalkoznak vele, hisz céges.
Ami legjobban tetszik az az Astra H. Főleg ez pl. Bár az 1,6-os meg talán még jobb. Nagyon szép és tágas autó. A komputer hibákon kívül még mire számítsak ha esetleg e mellett döntök? Fogyasztás pl hogy alakul? Általában városban használjuk, a clio télen városban 6l-t evett, azért az dícséretes. Most hogy számolom igazából ha 2-3 literrel többet is eszik benzinből, akkor is havi 3000 Ft-ról beszélünk, ami éves szinten is "csak" 36k, tehát nincs miről beszélni. Nem is értem miért vettünk anno dieselt. Nem mintha most jobban értenék a kocsikhoz, de belátom hogy teljesen felesleges volt, ahogy ti is mondtátok éves szinten 10000km-re dieselt venni.

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.