Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zophia
csendes tag
Sziasztok! gép vásárlás előtt állok,de rengeteg a lehetőség.. kb 200-210ezer ft-m lenne rá! Mit javasolnátok? i5 alap lenne.Néztem a maximus vIII ranger alaplapot,de elég drága még,nem bizos ,h beleférne a költségvetésbe,plusz talán egy gtx 950,ami jó lehet(vagy kisebb nagyobb?),de nem igazán értek hozzá! Valaki aki vágja ezeket,tudna segíteni? teljes gépre kellene ötlet,ami futna vagy 2 évig,persze nem az új játékok érdekelnek elsősorban
Üdv
(Monitor nélkül) -
-
Zophia
csendes tag
Fentebb írta vki,h van ez a LeC nevezetű emberke,akitől érdemes vásárolni?! valóban ennyire megbízható az ilyenszintű vásárlás? az árai nem rosszak plroci:INTEL CORE i5 6500 3.20@3.60GHz 6MB OEM s1151 (új) (1év gar).48.500Ft
INTEL CORE i5 6500 3.20@3.60GHz 6MB BOX s1151 (bontatlan) (3év gar)..500Ft
INTEL CORE i5 6600 3.30@3.90GHz 6MB BOX s1151 (bontatlan) (3év gar).58.990Ft
INTEL CORE i5 6600K 3.50@3.90GHz 6MB BOX s1151 (bontatlan) (3év gar)..61.990Ft -
Zophia
csendes tag
válasz tranceplanet #110845 üzenetére
köszönöm és deja vunak is
-
Zophia
csendes tag
sziasztok,kértem gépre árajánlatot monotorral együtt,és ezt kaptam :TFT LG 22" 22MP47D-P monitor,én nm értek a monitorokhoz,h milyet érdemes venni?! vki tud segíteni ebben? megéri e a tft? v már mást érdemes beszerezni? üdv
-
Zophia
csendes tag
Sziasztok! elolvasva a tanácsaitokat,és osztottam szoroztam,ezt a gépet hoztam össze,elég lesz e a régebbi játékokhoz? pl medieval total war.stb
MSI B150M Mortar 23-24e
i5 6500 56e
8 giga memória 9-10e
750ti 38e,később egy jobb kari
ház plusz venti 30e (ha tudnátok írni jót hozzá,megköszönném)
ssd 240giga 24000e
valamilyen cpu hűtés ha kell hozzá :ár?
kb 185e
egy monitor kellene még hozzá 40körül,h tudtok vmit ajánlaniá.21.5-22 collban nem tnt-et
kb 750 Eurot szánnék rá
üdv. -
Zophia
csendes tag
DR|FTK|NG írtam privátot,ha lesz időd olvassd már el,bitte
-
Zophia
csendes tag
sziasztok srácok! ez a videókari elég jó,v nm? egy új géphez?
ASUS GTX 960 STRIX 4 GB DDR5 -
Zophia
csendes tag
üdv srácok,mondjátok,h a cooler master elite 241 nm olyan rossz ház? n200-as nem volt,és 1 hétid v több mire megrendelve leszállítják.Eladó azt mondta,h kb egy szinten vannak,designe van különbség,plusz egy két apróság,remélem nem lőttem vele mellé.Mortar alaplap simán belemegy nem?
-
Zophia
csendes tag
sziasztok! srácok, megjött az fsp hexa+ 400w tápom,de az olvasom,h lehet nem is jó játékokra?hogy kevés a 400w,és inkább irodai,netes dolgokra ajánlatos! kicsomagolás előtt állok,így inkább megkérdezlek titeket,h valóban így van e?
-
Zophia
csendes tag
válasz deja vu #112198 üzenetére
semmi hátsószándékom nem volt,csak tegnap kaptam meg mindent,aztán olvasgattam róla,vagyis hogy mi lenne az a + jelzés,és a véleményeknél ezeket írták! 1500éve nem használtam pc-t,így most vahogy össze is kellene tennem az egészet előre félek. mert ha nem lenne elég,akkor vissza tudom küldeni és cseréltetni 500ra..de így megnyugodtam
-
Zophia
csendes tag
és ezer hálám,köszönet nektek a sok segítségért láda láda sör
[ Szerkesztve ]
-
Zophia
csendes tag
üdv,vmi ötlet? összetettem a gépet,de nm indul videókari ledje ég,és biztos h jó helyre van power kábel..
de ötletem sincs,help pls -
Zophia
csendes tag
sziasztok srácok! tudom nem ide illő a kérdés,de talán találkoztatok már a jelenséggel és tudtok segíteni!
msi b150 mortarhoz kellene nekem qualcomm athelos lan driver,mivel a win10 nem látja a wifimet(új telepítés)..és szerintem ez hiányzik,de sehol sem találok a mortarhoz ilyen drivert(hozzá adott lemezen sem).Vezetékkel tudok netezni,de szeretnék wifin keresztül.Tudtok vmi megoldást? szívesen fogadom
üdv. -
Zophia
csendes tag
válasz Corleone33 #112500 üzenetére
köszönöm DR|FTK|NG! igen a vezetékes megy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest