Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kstdani
újonc
Sziasztok!
Asztali gép vásárlását tervezem, de mostanság nem követtem nyomon a hardverkínálatot, ha tudnátok kicsit segíteni, az nagyon király lenne.
Programozom, tehát mindenképpen szükségem lenne 2 kimenetre a 2db 22"-os HD monitormhoz (1. - vga, 2. - hdmi/d-sub).
Adobe programokat, eclipse-et, egyéb hardverigényesebb programokat is használnék nagyobb erőlködés nélkül, illetve azért ha már ennyit költök egy kütyüre, szívesen kipróbálnék pár új játékot is (persze nem ez az elsődleges cél, sőt).
Az "ennyit" alatt 180-200 ezret értek, ennyit szánnék a dologra, szerintem ez kb reális, iponon nézelődtem, de valahogy jobban bízom az itteni gurukban.
Végül pár kitétel, SSD-t mindenképpen szeretnék bele, ~60asra gondoltam. Intel proci kellene (lesz egy OS X is a gépen), ja, optika nem kell.
Igazából ennyi, remélem mindenre kitértem, minden véleményt szívesen fogadok, mert lehet hogy totál rosszak az elképzeléseim.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest