-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Blue meth #62367 üzenetére
Nekem 2 gépbe is 60GB-os Kingston V300-on van a rendszer, és semmi gond nincs velük. Amikor én vettem, nagyon jó volt árban, és ahogy elnéztem, még mindig nem rossz. Sebességben közel volt/van a drágább alternatívákhoz, és stabilan hozza a sebességét. És akkor ehhez vegyük még hozzá a 3év gart (a legtöbb SSDre 2 év gar van, ennél csak a Samsung "Pro" SSD-je jobb, amire 5 év korlátozott jótállás van, az EVO-ra 3 év korlátozott jótállást vállal a Samsung). Nem a V300 a leggyorsabb SSD, de ár/érték arányban nagyon jó. HDD-hez képest pedig bármelyik SSD nagy előreugrás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest