Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester
LOGOUT blog

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#18326) Metacska válasza vond (#18201) üzenetére


Metacska
aktív tag

Szia Vond!

Köszönöm a tippeket és a tanácsokat. Leírom a dolgok hátterét néhány mondatban és akkor világosabbá válik a dolog. Szóval az ismerős egy 45 körüli jóbarát, aki (nem vicc) egy 10 éves configon játszik olyan játékokkal, amikre ma már talán nem is emlékszünk. Átlagfelhasználó nem ért különösebben a gépekhez, a cél az, hogy egy olyan gépet állítsunk össze neki, ami most is megállja a helyét a középkategóriában, és évek múlva is használható lesz még. Erre a 120e keret szerintem elegendő. Rengeteg hasznos támpontot adtál a válaszodban, de kérlek vitassunk meg 1 fontos kérdést:

-Látom, hogy szinte kizárólag intelre épülő configokat állítasz össze a kérdezőknek, kérdésem, hogy miért? Fórumokban - site-okon történő olvasgatásom alapján, az AMD egy olcsóbb (és nem rosszabb) megoldás, játékban kiválóan teljesít, egyes processzorok gyakran odaverik a hasonló sebességű Intel-es ellenfeleiket annak ellenére, hogy azok sokszor 20-30 %-al drágábbak. Az Intelek ellenben megbízhatóbbak, kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtanak valamint előnyös azon usereknek, akik olyan munkát végeznek a gépen, amihez kell a jó terhelhetőség és a procisebesség.

Egyébként sajnos kell HDD is így az rögtön megdobja a keretet egy 20-assal, valamint én inkább olyan VGA-t néztem ami a 30-35e ársávban mozog (7770), az 50e-es verzió szerintem sok lesz az i3 pedig nem fogja kihajtani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.