Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Painordead

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis (na jó, sok) segítséget szeretnék kérni teljesen új config összeállításához. Jó pár éve már nem tudom érdemben sajnos követni a technika alakulását, legutoljára kb. 10 éve raktam össze magamnak gépet. Azóta sajnos vagy pénz, vagy idő nem jutott rá, úgyhogy kicsit háttérbe szorult a dolog. Most viszont úgy hozta az élet, hogy időm és pénzem is lenne játszani, bepótolni rengeteg kimaradt játékot, ehhez szeretnék egy teljesen új gépet-egeret-billt-monitort.

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Érdemben csak játékra (excel, word, SPSS, statisztikai szoftverek, de ezeknek mind kisebb az erőforrás igénye, mint a mostani AAA kat. játékoknak). Olyan gépet szeretnék, ami a jelenlegi "legszebb", játékokat is kb. max beállításokkal tudja 50-60 FPS-el vinni.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Semmivel, teljesen alapról indulok, billentyűzet, egér, monitor is kéne.
    A gépházzal kapcsolatban annyi preferencia lenne, hogy mindig is tetszettek a LED kivilágított gépházak, így átlátszó házat, lehetőleg fekete fémvázzal, kék/zöld világítást szeretnék.

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre.

4. Mennyi a kereted rá?
    ~7-800.000, nagyon max 1 millió.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Monitor is kéne, nincs preferenciám, az asztalon bármekkora elfér, teljesen mindegy, hogy ívelt-e, vagy sem, annyi kitétel lenne, hogy falra nem tudom rakni, mindenképpen asztalon talpon álló monitor kell.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem.

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket, szép napot mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés