Új hozzászólás Aktív témák

• .Ishi.

aktív tag

Sziasztok!

Egy ismerősömnek kellene segítség az alábbiakhoz.

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    CS:GO, Siege, de főleg Fortnite, 1440p 144hz illetve ezeket streamelni.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Ez a jelenlegi konfigurációja:
    Intel i5-8400
    MSI H370M BAZOOKA
    16GB DDR4 Corsair Vengeance 2666mhz
    Asus Phoenix GTX 1660 6GB
    2SSD + 1HDD
    Chieftec GPA-600S tápegység
    Zalman Z1 Neo ház

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Sajnos nem vagyok otthon a streamelésben. Annyit tudok, hogy a jelenlegi konfiguráción megvan a 1440p 150fps+ (minden lowon) a Fortnite-ban, viszont gyanítom, hogy a stream az teljesen megenné a processzort, így alapvetően processzort és alaplapot cserélnénk. (esetleg még a mostani RAMot eladni, és 3000-3200Mhz-eset nézni) Vagy már a videókártya sem lenne elegendő?

A stream OBS-en menne, kb 3000-es bitrate-tel, 1080p60fps-sel.

A tápegységet sem ismerem, ez ajánlott?

Nézegettem már streamingre ajánlott gépeket, és ha jól vettem ki akkor a 1080p60fps-re való belépő egy 3700x (B450-es lappal?).

4. Mennyi a kereted rá?
    Igazából először az alkatrészeket lőnénk be, a legjobb ár/érték arányú alkatrészeket keressük.

5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    1440p 144hz, Predator MNT XB271HU, G-Sync
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem.

Előre is köszönöm a segítségeteket! :R

Új hozzászólás Aktív témák