- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Lenne még néhány teljesen amatőr kérdésem.
Infó szakos középsulit végeztem, de hardver téren teljesen hülye vagyok. Egy hálózatot lazán össze dobok kész gépekből, de egy gép már nem megy...Az alaplapon akkor az a szempont, hogy legyen rajta USB 3 és SATA 3 csatlakozó foglalat ?
CPU-nál számomra elvi kérdés, hogy Intel legyen, mert még nem csalódtam a gyártóban.
Ezen kívül a Dual-Core, Core I"xy" között mia különbség ? Illetve az órajelben mi számít elfogadható értéknek. (bezzeg a telefonoknál vágom a procikat, de itt ehhez is hülye vagyok)...GPU: itt is el vagyok veszve, itt milyen szempontokat kell figyelembe venni, illetve miben jobb az Az Ati Radeon, mind az Nvidia Gforce sorozat ?
Szóval ezek lennének hirtelen a kérdéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest