- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Lenne még néhány teljesen amatőr kérdésem.
Infó szakos középsulit végeztem, de hardver téren teljesen hülye vagyok. Egy hálózatot lazán össze dobok kész gépekből, de egy gép már nem megy...Az alaplapon akkor az a szempont, hogy legyen rajta USB 3 és SATA 3 csatlakozó foglalat ?
CPU-nál számomra elvi kérdés, hogy Intel legyen, mert még nem csalódtam a gyártóban.
Ezen kívül a Dual-Core, Core I"xy" között mia különbség ? Illetve az órajelben mi számít elfogadható értéknek. (bezzeg a telefonoknál vágom a procikat, de itt ehhez is hülye vagyok)...GPU: itt is el vagyok veszve, itt milyen szempontokat kell figyelembe venni, illetve miben jobb az Az Ati Radeon, mind az Nvidia Gforce sorozat ?
Szóval ezek lennének hirtelen a kérdéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest