Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati00
tag
válasz
palfitom #125916 üzenetére
Köszi a választ (bocsi hogy most írok csak elfelejtettem felnézni
), össze is állítottam neki a javításokkal a konfigot, bár lehet szerintem az 500W-os táp kicsit overkill, 400-ast választhattam volna, ugyanis a pcpartpicker számlálójával 244W-ot sikerült összehozni, amit egy külön .xlsx fájlba vittem be, alkatrész árakkal együtt, képbe csatolom mert nem tudok fájlt feltölteni.
Másik kérdés, ha én szeretnék valamikor (kb 1-2 év) egy használt brand gépet venni (mert új gépre nem nagyon lenne keretem, de már a majdnem 9 éves Core 2 Duo-s gépem kezdi beadni a kulcsot processzor téren (lecsekkoltam a memó tesztet, és a memók hibátlanok), alig lehet rajta játszani vagy bármi CPU igényes dologba belekezdeni mert lefagy, újraindul, de netezésre tökéletes), érdemes lenne az OEM tápot kicserélni, ha videókártyát szeretnék betenni?
Mert pl ennek a számítógépnek a tápja (a P720-asra gondolok i5-4570 procival) 280W-os de effektíve 250W-ot tud leadni, gyakorlatilag nem nagyon lehet GTX 1050 Ti-vel bővíteni, mert már 260W felett járna a fogyasztás(alapból az i5-4570 fogyaszt 84W-ot)
Előre is köszi nektek a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Yettel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Stellar Blade
- Zelda Játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest