Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
válasz
Bugarov #7896 üzenetére
Kis update:
Megoldottam a problémát. Egyik másik külföldi fórumon az egyik felhasználó, beszélt a Mecool-al email-ben és kapott egy Firmware frissítést (július 9-ei) ami javítja ezt a full ki-be kapcsolás dolgot. (Nem OTA-n kapta, USB-n keresztüli , local update pendrive-al.)
Letöltöttem - frissítettem - factory reset-eltem és tökéletesen működik mostmár, hajlandó totális leállítás után is bekapcsolni a IR-n keresztül a box-ot.A vicces az egészben, hogy a Megaupload-os linken küldöt firmware update, zip file elnevezése ugyanaz mint ami a gyárilag kapott box-on is van, viszont megnyitva a local update-ben a verziószámon látszik , hogy frissebb.
Tehát a kínai fejlesztő kollega, fogta és ugyanolyan névvel csomagolta be az update-et, mint ami korábbi volt. (emiatt sokan nem hittek benne, de ellenőrizték a verzió számot ebből látszott , hogy friss.)
Kérdés, hogy lehet emiatt nem érkezik meg OTA-n, vagy ki se tették az OTA serverre.Imi1981
Nekem azért fontos a ki-be kapcsolás , mert TV-n van másik eszköz is HDMI-n (XBOX) és mivel hiába van alvóban a box, a HDMI-n keresztül 5-10 percenként a CEC miatt küldi a jelet a TV-nek minek köszönhetően ha a XBOX-ot használom folyamat jön a TV-től a pop up ablak, hogy "HDMI1 elérhető", "HDMI1 nem elérhető".... Ez nekem rettentő idegesítő volt és sajnos TV beállításban nem lehet kikapcsolni ezt pop-up értesítést (bújtam a fórumokat), az egyetlen megoldás lett volna , hogy a CEC-et (LG-n SMARTLINK opció) ki-be kapcsolgatom ami szintén nem egy kényelmes dolog.Összességében nagyon jó box nem bántam meg, és nem tartott csak 1-2 órát mire megtaláltam a fórumokat és kibogarásztam és megtaláltam ezt a firmware frissítést, mert hála az égnek, úgymond elég sok embernek van ez a problémája a KM6-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Office PC/Gamer alap: I7-8700 II Garis ASRock H310CM-DVS II 16 GB RAM II 250 GB SSD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- Asztali PC , i7 7700K , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 378GB SSD , 500GB HDD
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest