Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6728) parijani


parijani
tag

Sziasztok!

Tervezem egy androidos box beszerzését. Amire kellene kodi (vagy inkább coreelec, de dual boot-tal), Nas-ról játszana filemeket, illetve néhánykodi plugin-nal online strem. Játékra is lenne használva, amellyel 8-10 éves gyerekek eltudnak lenni (lehet hozzá valami game controllert tenni?). Jelenleg egy Rpi3-at használok libreelec-el, de kezd kicsit lassú lenni. HDMI-n erősítőre lenne kötve, így jó lenne ha menne a DTS, Dolby is, vagy voice passthrough, majd az erősítő megoldja.
Fontos, hogy ha jön ki rá frissítés, akár coreelec, akár android, akkor ne kelljen mindeféle trükközéssel pakolászni, max az imaget feltenni scp-n, vagy ftp-nés kész.
Ezeket néztem eddig: h96 max x3, Beelink GT-King, Xiaomi Mi Box S, X96 MAX Plus, MECOOL KM1 DELUXE
Sajnos nem tudok dönteni, mert túl sok lehetőség, így szívesen vennék tanácsokat.
Az Rpi3-al egy rossz tapsztalat volt, hogy néha elveszti a hangot, és ezt csak egy reloaddal lehet megoldani. Ez csak akkor fordul elő, ha többször megállítok egy filmet, majd elindítva egyszer csak pár másodpercre megszakad, megy tovább, majd ismét hang el, az erősítő nem tudja, hogy milyen hangjelet kap, elveszti. Ugyanez a film a reload után végig megy, illetve htpc-vel (natív libreelec) szintén nincs gond soh, de a játék miatt jó lenne egy androidos cucc.

Köszi a segítséget, beszerzési forrással!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.