Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozito88
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja nagyon szemezgetek egy Mini U22 XJ-vel, próbáltam mindent kideríteni ezzel kapcsolatban, de maradt egy két kérdésem, amiben a segítségeteket kérném.
Van-e esetleg valakinek ezzel a modellel már tapasztalata?
A szokásos hálózaton keresztüli(épp most keresek routert is) filmezésre, Kodira használnám, illetve felmerült bennem, hogy mennyire lehet alkalmas otthoni munkavégzésre (főként weblapok megnyitása, kisebb táblázatok kezelése, e-mailezés)
Nem nagyon értek az OS-ek cserélgetéséhez, nem is nagyon van hozzá affinitásom, így próbálok valami tényleg jól működő box-ot keresni.
Minixnél jól gondolom, hogy a gyári távja nem légegér? Illetve az ilyen touch pados billeket jól kezeli?
Routernél 3.0-s USB-seket néztem, mert torrentet is a boxról képzeltem el futtatni.
Azt jól láttam, hogy már ez a modell támogatja a 4K-s netflixet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, Windows 11 Pro-val!
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest