- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shingen
üzenetére
Az aliexpress (alibaba) a világ legnagyobb internetes kereskedelmi cége nagyobb a forgalma, mint az amazon és ebaynek együtt, mindent onnan rendelek, sose volt gondom velük, ha nem jött meg vmi (magyar posta) azonnal visszautalták a pénzem.
Az alipay-t pedig csupán több mint egymilliárdan használják napi szinten (kínában a pénztári fizetések egy jelentős része ezen keresztűl zajlik, telefonnal, nincs is bankkártyájuk).
Szóval nem ma kezdték. -
-
törölt tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
a 'gyorsbolt'-ban 21 ezer. (SpeedShop)
Ha neten rendeled, és személyesen átveszed a boltban, azonnal nálad van és akkor 2 héten belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, van időd nyugodtan kipróbálni, hogy beválik-e...
Ha nem, akkor visszaadod, mondván nem teljesitette az elvárásodat. -
törölt tag
a miboxon minden megy, böngésző, NFLX, HBO GO, Digi online, nem rootolt, megy a Horizon go, TV GO, My TV Telenor, KODI, reklámmentes youtube, spotify, Tune in radio, RTL MOST+, stb. beépitett 4k-s ChromeCast, mindez 20 ezerért, mikell még?
párezerért egy 3 portos USB HUB, amin LAN is van, kész.
meg persze egy légegér némelyik tv streaming apphoz.
Csak egy ilyen UHD CC majdnem 20 ezer, ha venni akarsz, a többi csak ajándék...minden tv antenna függőség nélkül tévézek, filmezek, csak széles net kell akárhol vagyok

max egy Beelink GT King, amin ugyanezek mind mennek, és szabadabb a rendszere.
de az nem 20 kHuf, hanem majdnem a duplája.
én szeretem mindkettőt
-
Ukraan
aktív tag
kenand, *Mukeey*
Mókolni én sem akarom, ha nem muszáj... Wif-ről menne a Netflix, HBO Go, meg a Digi Online, az Android rendszerrel, ami gyárilag rajta van. Remélhetőleg működni fog...
Bár most, hogy egy kicsit több időm volt utána olvasni, lehet egy Xiaomi box sem lett volna rossz választás az Android TV-vel. Meglátjuk, ha megérkezik és beüzemelem a Tannix-ot. -
-
-
-
válasz
Shingen
üzenetére
reg 1 perc, és 4g/64g 39 USd spanyol raktár még 3 db van
De az az ali link még jobb olcsóbb a küldés
Sőt új tagként van új reg kupon -
válasz
Necronom
üzenetére
A Bellink 905x-es nekem is nagyon nehezen jött meg 1 éve, egyébként a Tx9s nekem is úton van pedig akiknek ajánlottam és utánam rendelték már 1 hónapja használják.... szóval mondjuk pechünk van..
Szerencsére van még 4-5 box itthon nem sürgős nekem...
2 éve amikor 15-20 USD-ért árusították ki a 905x-es boxokat 1 hónapos várakozás után törölték a magrendelést, akkor nagyon mérges voltam rájuk én is.. -
-
Shingen
addikt
Hali!
Volt már egy boxom, de tönkre ment. 2/16GB volt.Most olyan 4/32GB gondolkodok, bár azt mondják felesleges lenne nekem.
A tvm smart része gyenge erre mindig kifagy, így online film nézésre, YT videok nézésére, illetve telepítenék rá torrent klienst, aztán kisebb filmeket 4-5 GB filmeket leszedné nekem reggelre míg alszom.
Külön media softwaret memo kártyára nem tennék bele, én a droidot használnám inkább.
Nagyjából ennyi az igényem.
Szeretnék kérni ajánlatokat melyik boxot vegyem, jó lenne ha EU raktár lenne, ne keljen hónapokat várni....
Köszi -
-
*Mukeey*
addikt
Update!
Meg is jött a Tanix, böngészőből megy a HorizonGo HD-ban akadásmentesen, HBO Go is.
Nekem ennyi egyenlőre elég, teljesen elégedett vagyok. Nagyon köszi az ajánlást!!!
-
Beni2360
félisten
RK chippes boxos felejtős kategória. Amlogic boxot keressél.
Itt olvasgassál főleg az összefoglalót. -
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Mi manapság a legolcsóbb használható tv box? elsőre ez tetszett meg: [Alfawise A8]
KODI, Netflix, HBO GO futna rajta. Magyar nyelv nem feltétel.

-
milyóp
csendes tag
Kérek egy kis segítséget,
vettem egy Q Plus intelligens TV Box Andrid 9.0
van rajta egy USB 2 és egy USB 3 port a kettőre tettem az egeret így a 3-as elvileg befogható pendrive tartalom lejátszására. Az Istenért nem találom meg a megoldást, hogy tudom lejátszani a rajta lévé média filét (mkv film)
mivel öreg vagyok(72) kérek egy kis érthető iránymutatást...
milyen folyamatok után tudom elérni pendrive tartalmát..
köszönöm szépen -
Somatom
veterán
válasz
Necronom
üzenetére
A Windows meg én, az három. Meghagytam rajta a gyári Win 10 -et, de csak kipróbáltam. A hardverelemei Linux kompatibilisek. Fő oprendszerként nálam Remix OS (Android 6) fut rajta. Androidos HBOGO -t próbáltam, működik. Trial bootban még egy Puppylinux van telepítve. Csak azért nem ajánlom, mert 1,4 -es HDMI -je van. De, Vorke -ből vannak újabbak is. A Win nélküliek olcsóbbak.
-
Necronom
senior tag
válasz
LEON_01
üzenetére
A Minix elemeletben egy markas cucc, a Linux meg jo, ha ismered
De, ha mar kolteni szeretnel valami jo cuccra neked is inkabb ajanlanek egy sokkal praktikusabb kutyut
Media box + NAS is egyben, Kodi kepes es persze minden mas josaggal bir, amivel egy NAS is
itt meg az altalad irt osszegbe is belefer
Problema es kompromisszum nelkuli holmi szerintemSomatom
Atomos kütyüt biztos nem vennék. Ezt még a régi, Vorke V1 -em is legyalázza.Egeszen biztosan legyalazza a Vorke a Minixet, szo se rola, de a kerdes itt a Linuxon volt
Teny, hogy atomos holmikra az Androidot csak reszelni lehet igazan, dehat ma mar mindent reszelnek mindenre, ahogy W10-et ARM-re
Az okes hogy kb semmit sem er, a szerencsetlen orul, ha az oprendszert birja futtatni - es ugye ugyanez van az atomos holmiknal is, de azert egy Linux vigan elevickel egy 8350-en is
A kerdes itt csak az lenne szamomra, hogy a Linux kepes-e igazan medialejatszasra kihegyezodni
Kodi van ra, az okes.... -
Somatom
veterán
válasz
LEON_01
üzenetére
Atomos kütyüt biztos nem vennék. Ezt még a régi, Vorke V1 -em is legyalázza.
-
Beni2360
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pl az Amlogic topikban állandó téma ezen szolgáltatások megtárgyalása.
-
spileraaa
senior tag
Nem nagyon értek a tv boxokhoz
de azon lehet esetleg Facebookot is nézni vagy böngészni?
vagy esetleg ilyen stream oldal http://www.sport365.live/en/home betölteni hogy élőben tudjam nézni a focit amikor az m4 sport nem jön be (mostanában rengeteg mindent letiltanak rajta Erdelyben sok kozvetites nem foghato)
tudnatok parat ajanalani amit konyu kezelni?
-
blakey
titán
válasz
LEON_01
üzenetére
Kodival/MrMC-vel, Infuse-al jók a karakterek. Tehát olyan készüléket kell venni amin ezek az alkalmazások normálisan működnek. Tehát nem kell olyan "húúú de nagy" minőségi cucc csak minőségi alkalmazás. Himedián a Kodi nem túl jó így ott felejtős, ahogyí Zidoon sem jó. CoreELEC képes eszközökön jó a Kodi és a feliratokat hibátlanul kezeli. Nvidia Shielden és Apple TV-n a MrMC is hibátlanul kezeli a feliratokat. Apple TV-n az Infuse is szintén hibátlanul kezeli. Ezeket ismerem és tudom, hogy jól működnek.
-
LEON_01
tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy az .srt (akár külső akár integrált) felirat kezelés és megjelenítés melyik készüléknél jó ill probléma mentes. Értem ezalatt, hogy a speciális karaktereket a jelenlegi Himedia Q10 Pro-m nem tudja értelmezni és a felíratok végén (valamikor az elején is) megjeleníti (pl.: /, @, valamikor számot, stb.), ami erre lenne hivatott (pl.: dőlt felirat, idézet a szövegben, ritkán a színes kiemelés, nagy betű, félkövér betű, stb.) A betűközöket ill. a felirat sorközt be lehessen rendesen állítani. Valamilyen minőség cuccra cserélném le (a Zidoo már kieset sajnos, mert annál is ez van) kb. 130 e. ft-ig.
Előre is köszönöm az építő jellegű infókat és javaslatokat. -
törölt tag
válasz
havancsak65
üzenetére
Ennyiért sőt olcsóbban már miboxot is vehettél volna és nem lenne ilyen problémád.
Sajnálom, de tényleg érdemes lett volna utána nézni, de az emag oldala tényleg megtévesztő.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ugyanazért amiért a trékom tv go-t is letudod tölteni a telefonodra, hogy szivasson és kiírja, hogy márpedig te nem fogod használni.

-
Beni2360
félisten
válasz
havancsak65
üzenetére
És elolvastad a letöltés előtt a támogatott készülék listáját? Vagy akár a vásárlás előtt a HBO GO oldalán?
Érdeles a leírásban:A legnépszerűbb IPLA,a NETFLIX, a TVN Player, a HBO GO és a Showmax zökkenőmentes támogatása, benne van.
Na de a lényeg a :Modell: A5X Max Processzor: Rockchip 3328 Quad-Core 64 bites Cortex-A53 (4x1,5 GHz) a Rockchipes boxok nem igazán videó barát konstrukció. Amlogoc boxot kellene nézned.Szerintem ha semmiképen nem fog menni akkor állj el a 14 napon belüli vásárlástól és küld vissza. Keressél egy olyan boxot ami támogatja.
Részemről ennyi majd jön a többi hsz.
Már meg is jött a djnice-től egy ötlet. -
djnice
veterán
válasz
havancsak65
üzenetére
Rakj fel egy Kodi-t és arra a HBO GO plugin-t. A kimeneti frekvenciát állítsd át 50 Hz-re hogy ne akadozzon a kép, mert ezen a boxon nem fog automatikusan váltani.
-
havancsak65
csendes tag
Kedves Mindenki!
Karácsonyra tv-box-ot vásároltunk, főképpen azért, hogy HBO GO-t nézzünk a tévénken. Box tipusa:Mini PC A5X Max Android 9.0, TV Box, Médialejátszó 4K, 4 GB RAM, 32 GB ROM, Bluetooth, Netflix + I8 billentyűzet
https://www.emag.hu/mini-pc-a5x-max-android-9-0-tv-box-medialejatszo-4k-4-gb-ram-32-gb-rom-bluetooth-netflix-i8-billentyuzet-10/pd/DSZ586BBM/?X-Search-Id=6f998104747e1b324ca6&X-Product-Id=50717761&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Problémám az HBO GO-val van, Play Store-ról letölti az alkalmazást, telepíti és (sajnos) megyitás után hibaüzenetet küld : Nem támogatott támogatott eszközön próbálja használni. Wifin és hálózaton is. Köszönöm a segítséget. -
válasz
üzenetére
Én több amlogic boxon : 905x, 905, 905w, 905x2 használom CoreElec alatt a HBO GO-t (lassan 2 éve) és most már a Netflixet is (utóbbinak sokkal jobb a hangja, minden filmhez van 5.1-es DD+ hang), gond nélkül működnek. Mivel egy szerverre -okosított kis NAS és egy router- letöltött filmek is vannak, mait 4 boxről lehet "csapolni" nem bíznám wifire a dolgot.
720p egy sorozatnál bőven elég nekem, jó hang sokat hozzátesz az élményhez, meg 2 helyen- mások által "levetett" 720p-s projektor is van. -
törölt tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Az hbo go val vannak néhány felhasználónak gondjai kodi alól, ami biztosan jól működik az a mibox android tv re írt hivatalos alkalmazással.
A mobilos hbo go futhat rajta deaz csak wifivel fog működni.
A netflix jobban megy kodival, de ott max 720p a felbontás néha 1080p ideig óráig.
Kenand által ajánlott box nagyon jó coreleccel kodival, főleg torrent huszárok használják, akiknek bántja a szemét a mikrolaggok jelentsen ez bármit.
A mibox kb 3x annyiba kerül.azon fut rendesen minden. Vagy bevállalod a tanixot és heggeszted kicsit, edzésre biztos jo. -
Cocos 2.
csendes tag
Akkor mi lenne a megfelelő számomra? Tényleg csak erre kellene, és minél egyszerűbben.
-
törölt tag
válasz
Cocos 2.
üzenetére
Hbo go android alol nem fog menni, mert nem támogatott eszköz az hbo által csak kodi alól tudod majd nézni, de néha akadozni fog kodi alól.
Netflixből lehet találsz olyan régebbi mobilos appot ami megy majd rajta, de kell hozzá egy vezeték nélküli egér amivel simogathatod majd a kanapét szép csíkosra.
Vagy kodiból nézed azt is. -
Cocos 2.
csendes tag
Sziasztok!
A fentebb kenand által ajánlott Tanix TX9S-ről kérdeznék.
Egy régebbi lcd tv-re kötném.
Amire használnám időszakosan:
youtube,HBO-GO,Netflix. kb.ennyi.
Kell valamit mókolni a cuccon, vagy a tv-re csatlakozás után a fenti 3 alkalmazás már használatra kész lesz? -
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Félek, hogy ebben igazad van, és nem voltam eléggé tájékozott a témában. Ezen szerintem tényleg nincs alapból semmilyen filekezelő, csak streamingelés.
Megküzdöttem vele, de úgy néz ki, hogy megoldottam. Végül csak megette a 128Gigás pendrive-ot ntfs-sel. VLC-t tettem fel, gyakorlatilag az a filekezelő is így.
Lehettem volna okosabb, de talán sikerült így beüzemelni, remélem, tudják majd használni.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
-
*Mukeey*
addikt
Péntek megjön a Tanix, nagyon várom már. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeim😎
-
törölt tag
Én ezt nem értem a mibox s egy stremaing box amit kifejezetten Hbo go, Netflix stb nézésére találtak ki.
Ha csak pendriveról akar filmet nézni arra jó lett volna egy 3 árú kínai csoda.
Ha viszont streamimget szeretne arra tökéletes a mibox. -
Beni2360
félisten
Még akkor se ha ővele formáztam - na most akkor ha nem látta miképpen formázta? Én még olyan boxot nem láttam amin ne lenne valamiféle fájlkezelő vagy mappa kezelő. Vagy egy videó lejátszó és akkor ott be kellene tudni tallózni.
Szerintem meg lehet NTFS-re formázni 128GB és azt mindenki fogja látni. Csinálsz egy Filmek mappát, egy Sorozat mappát és egy Vegyes mappát. És mehet a feltöltés. Egyelőre egy film és ellenőrizni kell. -
Fisha
őstag
Ez egy Xiaomi Mi Box S. Valahogy sehogyse sikerült semmit se látnom még a 128 gigás pendriveból. Még akkor se ha ővele formáztam. Most Paragon felmountolta, de tartalmat nem tudom merre kéne látni. VLC-ben nincs. Most küzdök, hogy winből leformázzam fat32-re. Remélem az segíteni fog.
-
Korábban az Intel nyomására sok atomos dual tablet készült, nagy szívás volt, mivel egyik androidja -ami a kezembe került- sem támogatta az exfatot (NTFS-t sem). FAT32 meg 4GB-s fájlnál nagyobbat nem támogat....
Én Mi boxot nem vettem volna mivel túlárazott, nincs rajta LAN és CoreElec nem telapíthatő rá (hiába amlogic). De storeból számos videolejátszó app telepíthető rá.
-
-
Ájvé
veterán
Nem tudom van-e rajta, MIUI-n kellene lennie, vagyis telefonokon mindig van, de ilyen TV Boxot nem láttam, viszont Playről gyorsan tudsz tölteni ha van internet kapcsolat.
Pendriveot nem tudom látja-e, szerintem kellene neki, próbáltad számítógépen a pendriveot? Ha új akkor érdemes azt is megnézni egy számítógépen vagy más eszközön amit egyrészt jól ismersz másrészt biztos jól működik. -
Ájvé
veterán
Látja a pendriveot? (Fájl kezelőben) Van valamilyen lejátszó telepítve? (Itt kodit preferálják, de én azt látom hogy nagy az erőforrás igénye, VLC sokkal kisebb igényű és gond nélkül futtatott nálam mindent, szóval ezt ajánlanám, ebben csak a menüben ki kell tallózni a lejátszani kívánt tartalmat és el kell indítani).
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Anyáméknak vettem karácsonyra egy mi boxot, direkt azért, hogy egyszerűen tudjanak filmeket nézni, ne kelljen hozzá repülős vizsga. Na most éppen az agybaj kerülget, mert még én se tudom ezt megoldani. Remélem, hogy csak én vagyok teljesen sükilöki, de áruljátok már, hogy hogy tudok a bedugott pendriveról filmet lejátszani. Van itt minden netflixtől kezdve, google playen át, de ezt sehogyse lelem...

Előre is köszi.
-
Necronom
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Sajna nincsenek BT-os eszkozeim, csak drotos fulessel tudtam probalni cast utan a tablettel, igy okes a hang
szerk.: erdekessegkepp visszavittem cast utan a tabletrol a kepet is a tv-re
imitalva azt, hogy mi lenne ha 2 boxot hasznalnek, de ugye ez blodseg
teny, hogy kell hozza egy masik eszkoz, hogy 2 db kulon allithato hang legyen
egy keszulekkel ez nem megoldhato es szerintem nem csak tv boxon nem, hanem semmin sem
vagy kell egy olyan server, ami kepes kulon hangot es kulon kepet+hangot streamelni -
Somatom
veterán
válasz
Necronom
üzenetére
Próbáltad úgy, hogy a kép Box -> HDMI -> TV, a hang pedig Box -> screencast -> teló -> BT füles? Kíváncsi lennék, hogy mekkora úgy a késés. Nekem 4.x fülesem van (Sony WI-C400). Azon screencast nélkül is észrevehető a késés. Persze, utána lehet menni Kodiban, de egyrészt az pluszban igénybeveszi a vasat, másrész akkor a TV -n nem fog stimmelni a hang. Sajnos, nekem most csak stock Androidot futtató telóim vannak, amikben ugyebár a "kedves" Google letiltotta a Miracastot.
-
Necronom
senior tag
Kiprobaltam a telefonra (tabletra) tukrozest, teljesen rendben van, hiszen ott mar van egy kulon eszkoz, aminek van sajat hangja
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nekem együtt megy a BT és a projektor hangszórója, ezért az utóbbit le is kellett halkítanom. Elvileg hangnál tudom váltani, HDMI és SPIDF között, de BT megy külön is ha van csatlakoztatva eszköz. Viszont hangerő ugyan úgy van szoftveresen kezelve, viszont a TV-n szerintem külön lehet hardveresen is állítani.
-
Necronom
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Sajna bt-on nem tud
Viszont tud miracastolni!
es az tokre fuggetlen mindentol...igy a dolog piszok egyszeru, castold at a mobilodra vagy a Kodit, vagy csak a filmet, vagy ha eros vasad van mind boxban, mind mobilban, akkor tukrozz kepernyot es maris ott a hangod a telon
Azert kell eros vas, mert tukrozesnel kesni fog a hang ahhoz a kephez kepest, ami a tv-n megjelenik
Ha van wifi direct-ed mindket holmiban, akkor egyszeru a tortenettcsaba007
Ha arra gondolsz, akkor letezik olyan box, amin van USB3 is USB2 is es nem csak 1-1 db van
Ezek nem feltetlen egyazon a vezerlon vannak
Arra figyelj, ha megis HUB-ot kenyszerulsz radugni, az aktiv legyen, passziv hubok nem adnak tovabb sem toltest, sem mukodteto feszkot -
tcsaba007
tag
Sziasztok! Van olyan box a piacon, amelyiknek nem csak 2USB-je van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de később volt még akció másból

Egy edzőhelységbe lenne, hogy a kardióedzés ne legyen unalmas.