Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
ASRock Fatal1ty 990FX Professional,egy igazi fatális tévedés! Megjött ma bazi jól néz ki,beszerelem,sípol,cicereg a lap+ a hangkártya is hibás rajt. Hát kell még ennél több? Eddíg nagy ASRock fan voltam,de most leírták magukat a szememben.A cég AMD-s top lapja hibás! Gratulálok. MEO 1osztályú árú. Vicc. 55e forintér egy ganédomb.De legalább jól néz ki. Meg mindig nem térek magamhoz. És akkor most jön a kérdés,ha nem a Fatal1ty akkor mi? Jó kis Gigabyte,vagy melegedős Asus?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz BioNiCMaN #29945 üzenetére
Erre gondolsz?
#29946) tranceplanet: Az a baj,hogy nem egyedül vagyok a problémával.Már sokan panaszkodtak rá.Szerintem azért az elég nagy fail,hogy a csúcs lap hibás. Persze elő fordul hiba,egy olcsóbb lapnál ez oké,velem is megtörtént egy párszor már,de hogy a csúcs lap?Na az azért valamit elárul, Nagyon sokáig használtam meg raktam össze gépeket ASRock lapokkal,eddig nem volt probléma a a drágább lapjaikkal,de az "olcsó" kategóriában azért akadt egy pár selejt. De ez nem olcsó volt,sőt mondhatni drága.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Van valakinek ASUS SABERTOOTH 990FX-e?
-
miresz
veterán
válasz tranceplanet #30001 üzenetére
Köszi.Az integrált hang továbbra is hibás sajnos. És most jár az agyam,hogy mi legyen Fatal1ty-ra cseréltessem,vagy esetleg másra.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz anyucika #30164 üzenetére
Az imént linkelt lap elég jó választás lenne a jövőre tekintve,igaz,hogy nem 15e,hanem 20e. ASRock 870 EXTREME3 R2.0
-
miresz
veterán
válasz tranceplanet #30166 üzenetére
Ah sorry tényleg. De a szöveg jó.
-
miresz
veterán
válasz Viktoár #30279 üzenetére
A mostani 870 extr.3-ad R2.0-ás verzió,vagy sima? Mert,ha R 2.0-ás akkor nem éri meg a csere. Viszont jó árban van a 970-es,amit nézel. Ha cserélsz ennél is érdemes UEFI-t frissíteni. Nekem volt egy 990FX extrem3-as lapom eladtam,és most egy 870 extrem3 R2.0-ám van,mindkettőben FX proci ment,de én nem vettem észre különbséget semmit. Jó lapok az Asrockok. Semmivel sem jobb,ill. tud többet az az Asus amit előszőr kinéztél.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Viktoár #30289 üzenetére
Frissíts UEFI-t. lapon,mert az UEFI-be már vannak memória profilok,ha így sem megy akkor állítsd be manuálissan a 9 9 9 24-es időzítéseket és használd. Lapot hiába cserélsz azzal ugyan ez lesz. Állítsd be az időzítéseket,és jó lessz,már szenvedett ezzel itt egy pár kolléga,és utánna nekk is jó lett.
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30633 üzenetére
ASRock 870 EXTREME3 R2.0
AMD FX-4100 X4 Black Edition Box
G.Skill DDR3 1600MHz 8GB RipJaws Kit
A vga függ a monitorod felbontásábtól,Tápegység milyen van benn most? Phenomot semmiképp nem ajánlom már. Házat is szeretnél? HDD maradhat.[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30635 üzenetére
Corsair CMPSU-600GEU 600W Gamer Series
A-Data 550W AHM550-BZ-CEU Ez utóbbi moduláris is. Ennél ne add lejjebb.A vaga akkor tökéletes mit linkeltem az előbb. A Shappire az egyik legmegbízhatóbb,halk,hűvös,és erős.Ha procit húzni is akarod(nem kicsit lehet) akkor hűtő is kell rá. PL: Corsair A70
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30638 üzenetére
Hipro 580W HP-D5801AWR2-BOX Esetleg ez. De megköveznek bennünket,ha továbbra is itt ajánlgatok neked hardvereket az alaplapos topicban.
(#30637) SymbianOS: Hát igen anno mikor megjelentek én is beruháztam egyre,és én is még 21e környékén vettem.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30641 üzenetére
Kell,kell. Főleg a jövőre is gondolva,hogy ha valamit cserélsz (vag,proci) akkor ezt már ne kelljen ismét cserélni. Az,hogy pl ez 580W-os az nem azt jelenti,hogy annyit is fog fogyasztani,hanem annyit tud leadni maximálisan a táp.
(#30644) SymbianOS: A számból vetted ki a szót.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30645 üzenetére
Szerintem maradhat. Akkor inkább amit a HDD-re szánnál abból vegyél egy SSD-t OCZ 60GB Agility 3 rendszernek,az rengeteget gyorsít a gépen. A mostani HDD-d meg megmaradna háttértárnak.
-
miresz
veterán
válasz DIESELPOWER #30820 üzenetére
Mindkettő ajánlott,de a 870 valamivel jobban felszerelt.
-
miresz
veterán
válasz DIESELPOWER #30823 üzenetére
Egy szálon erősebb az intel,függ attól is,hogy mire használnád. [link]
-
miresz
veterán
válasz DIESELPOWER #30827 üzenetére
Attól is függ mivel játszol,de szerintem az FX-nek időtállóbb a foglalata (AM3+) később tudsz benn processzort updatelni,ha kevés lenne. 1156-ba meg már semmi nem érkezik. Vegyél i3-at azt ajánlgatják a CPU-s topicba. Bár én AMD párti vagyok ,de jó proci az is.De ne itt az alaplapos topicban kérdezősködj. Milyen processzort vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjokai #30850 üzenetére
Hát ez nem is kérdés. ASRock.
(#30851) Rocky96X:ASRock 870 EXTREME3 R2.0 Nekem is CF van benn.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Rocky96X #30855 üzenetére
Tökéletesen. Előtte 990FX Extreme3 volt a gépben,amit eladtam,és most jelen pillanatban ez van benn,de szerintem marad is,mert nagyon meg vagyok vele elégedve.Tökéletes benn a CF is,jól elrendezett,könnyen szerelhető lap.
-
miresz
veterán
válasz robick5 #30860 üzenetére
Hát ez kalandos. Azért adtam el,mert rendeltem egy Fatal1ty 990FX Professional-t. Megjött a lap és hibás volt,vissza küldtem. Haver fenn dolgozik és beteszteltek a nagykerbe még 3-at ami szintén hibás volt,úgyhogy abból akkor nem kértem.Akkor rendeltem meg a 870-et +még egy 6870-et a Fatal1ty árán. A 990FX extreme3-as nagyon jó kis lap.
(#30862) SymbianOS: Azóta elég jól kinőtte magát. Az egyik legjobb(ha nem a legjobb) gyártó,ár/érték arányban. És megbízhatóak,mint AMD,mint pedig Intel fronton.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz vhooper #30899 üzenetére
A jövőre nézve én már a helyedben AM3+ -os alaplapot vennék. ASRock 870 EXTREME3 R2.0 De ha jól emlékszem te voltál akinek nem ment a 955 a lapban,akkor memória is kell,mert a tied ddr2-es.
-
miresz
veterán
válasz petrelli86 #31043 üzenetére
Amd vonalon a AM3-ba a legjobb. Ha kicsit többet szánsz rá akkor még AM3+ -os lap is van SLI funkcióval.
-
miresz
veterán
válasz petrelli86 #31046 üzenetére
Bőven elég neki a 8x-8x.
-
miresz
veterán
ASRock 870 EXTREME3 R2.0 , ASRock 970 Extreme3Olcsók és jók.
-
miresz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest