Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Tisztelt Fórumozók!
Egy teljesen láma kérdést tennék fel. Lehet köpködni
Mit nyer egy átlag felhasználó, ha 14 E helyett, 21 ezerért vesz alaplapot (p5b vs. p5k). A számomra megfelelő szolgáltatások rajta vannak az ócsóbb deszkán is....
Nem azt vitatom, h nem jobb, de engem nem érdekel sem a tuning, sem az, hogy mondjuk 12 fps-el többet látok a vicek-vacak lődözős baromságból , sőtt az sem érdekel, ha 4.5 perccel tovább tart a kódolás.....
Kérlek mondjatok pár elfogadható érvet. Tönkre megy idő előtt? Lefagynak némely alkalmazások? Zörög?Válaszokat előre is köszönöm!
-
hibavissza
veterán
Geri!
Köszi az ajánlást, de ez a lap "csak" 4 Gb ram-ot kezel. 64 bites vista megy majd.....
-
hibavissza
veterán
Köszönöm a tanácsokat. Amúgy jó láma módjára elcsesztem a kérdezést, mert p5k vs. p5b-vm a helyes típusazonosítás, de gondolom a lényegen ez nem változtat.
Azért vm, mert kő a firewire a videóhoz ( mondjuk ezt sem tapasztaltam, hanem itt olvastam azt hiszem)
A vista azért 64-es, mert....... ez van , és kezeli a több mint 4 Gb-ot ( ezt is itt olvastam, nem tapasztalat ) az meg jó.....vagyis lesz....jó lesz, ha majd támogatják a szoftverek (meg ezt is itt olvastam).Ennyi. Szóval mehetek a bótba?
-
hibavissza
veterán
Hi!
Milyen alaplapot ajánlotok, amiben tudom állítani a BE procim (9600) szorzózárát és a Cn'Q is működik?
THX
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #20102 üzenetére
THX Bakos úr!
-
hibavissza
veterán
Hi!
AM3-as alaplapban gondolkozva (880 ), van olyan márka, ami preferált illetve nem ajánlott. Tuning nem lesz. Ami fontos, az a stabil működés, jó hangkártya, alacsony ár.
-
hibavissza
veterán
Ok, akkor egy Asrock sem mellényúlás manapság. Köszi
-
hibavissza
veterán
Hi!
Van valami infó arról, hogy hazánkban mikor válnak elérhetővé az AM3+-os alaplapok?
THX -
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
válasz Milka 78 #24643 üzenetére
Full HD-ra minek CF? Mondjuk mindenkinek meg van a hóbortja
Igazad van, minimum érdekes a PH-s teszt ennek tükrében. Általában rákeresek más oldalakra is, csak ez a téma nem érdekelt (lásd első mondat) csak a linkelt cikk valahogy megmaradt.
További jó CF-elést kívánok
-
hibavissza
veterán
Hali!
ASROCK lenne az alaplap, GEIL 8192MB EVO CORSA DDR3 1866Mhz CL10 KIT GOC38GB1866C10DC lenne a ram. Sajnos nincs benne az asrock támogatott ram listájában. Ez azt jelenti, hogy lutri megvenni és inkább vegyek másik lapot v. ramot?
Thx
-
hibavissza
veterán
Hi!
Még egy kérdés, mennyire van kőbe vésve egy Gigabyte vagy Asrock memória ajánlása? Az általam kiszemelt lapokba nem találok olyan ram-ot, ami benne van az ajánlásban és méretben, sebességben is jó.
-
hibavissza
veterán
Köszi a válaszokat!
-
hibavissza
veterán
Üdv!
Miben jobb egy 970-es alaplap mint egy 960-as? Egy FX 8350-es kerülne bele.
Érdemes rászánni a plusz 5000 forintot? Tuning nem lesz. Esetleg nagyon minimális, de feszt nem emelek.[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
Üdv!
i74770 procihoz vennék alaplapot. Tuning nincs, két db 8GB-os ram menne bele. Milyen low budget alplapot érdemes venni hozzá? Most B75-ös Asrock lapot nyúzok 3570-nel.
H81-es lap miben lenne visszalépés? -
hibavissza
veterán
válasz DR|FTK|NG #71904 üzenetére
Ok, de pl. ez alapján: [link] nekem mi előnyöm származik a B85 chipsetből?
Egyáltalán nem vagyok otthon az Inteles szolgáltatásokban. Nem tudom egy-egy fantázianév vagy rövidítés valójában mit takar. Egy bloatware, amit a Windows/OSX/Linux amúgy is tud vagy egy valós érték.
Nem tudom ez az IRST/SRT/Intel vPro tényleg kell? V pro pl. a B85-ben sincs. -
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #71907 üzenetére
Elfelejtettem: 1 db SSD, 1 db 5400-as merevlemez és 1 db HD 7850-es megy még bele.
-
hibavissza
veterán
Üdv! Milyen alaplapot ajánlotok M2 PCIe x4 csatolóval? 1151-es tokozás i7 6700 mellé. Két dolog lenne fontos, hogy közvetlenül a proci PCIe vezérlőjébe legyen kötve, ne a chipsetbe. A másik, hogy lehetőleg jó helyen legyen az SSD. Ne főjön meg, stb.
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
Üdv! 1151 300 alaplapból keresek olyan típust ami támogatja az rgb luminous-t. Tehát van négy pines csatlakozója 12 V, R, G, B csatlakozással. Nem nagyon találtam semmit erre rákeresve. Esetleg ki lehet ezt váltani mással?
-
-
hibavissza
veterán
Üdv!
A következőkre kérnék tanácsot:1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű? Játék
2. Mennyit szánsz az alaplapra? 60 e Ft
3. Milyen hardverek alá szeretnéd? i5 12400 + 3070
4. Milyen méretű lapot szeretnél? ATX, micro ATX
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
2 db M2 PCIe, USB 3, PCIe x16, 2 db DDR4 RAM slot WIFI és RGB Light vezérlő jó lenne, de az olcsósítás kedvéért ezeket el lehet engedni.
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ? DVGA lesz, egy DP 2.0 vagy HDMI 2.1 nem árthat, de nem feltétel.
7. Szeretnél tuningolni vagy nem? Nem
8. Használt, vagy új alaplap? Új
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...) Nem
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége? Nem
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest