Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
ASUS M5A97 Evo/Pro legalább.
(#45364) miklosss2012
Én leginkább a közösségi szervező hátteret adnám, nem a szakmait, ez világos. Köszönöm a támogatást. Úgy képzeltem el, hogy mindenki szólhatna, persze nyilvánosan, hogy ha valami elavult, nem pontos, és ha egyetértünk, belekerülne. Gyorsan változnak a dolgok, de azért annyira nem, hogy ne lenne érdemes ezzel foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Bocsi benéztem a hsz-ed hisz nem akarsz CF/SLI-t.
A BomiBoogie által javasol lapok tökéletesek lennének neked. pl. az M5A97 EVO R2.0 25K.
A 990FX Extreme3 -nak viszonylag gyenge a tápellátása és drágább is mint a fent említett Asus lap plusz csak 2év garancia.(#45370) Mahrenburg
És máris tévedtem!(#45372) BomiBoogie
Ja! Megmagyaráztam pont az ellenkezőjét!Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Def26 - Természetesen kitűnő választás az M5A97 EVO R2.0, mivel a 970-es lapka csak annyiban tér el a 990-estől, hogy nem támogatja a CF/SLI-t, de a többi tulajdonságában megegyezik vele, s a lap kidolgozása/felszereltsége okán is a (szerintem) legjobb alternatíva, s nem is túl magas az ára... Kompromisszumos megoldásként nem lehetne, hogy "falból" mellétennél egy másik dVGA-t (mindegy, hogy milyet, úgysem menne), de mindenképpen fenn kell tartanunk a Vezérigazgató Úr tévedhetetlenségének a látszatát...
Egyébként Te vagy a második, akiről kiderül bizonyos testrészének a mérete, hogy az enyémet honnan tudták meg, az a mai napig rejtély a számomra...
Bluyoo - "Köszönöm a támogatást!" - Ez a legkevesebb, Vezérigazgató Úr! Az előbb említett testrészemmel ellentétben a nyelvem megfelelő méretű...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Majd Mahrenburg felvilágosít. Ez egy vállalat, A Vállalat, nem holmi alantas szekta.
Nem, mert a 990-es, amit mutattál, kevésbé tuningos, mint az ajánlott 970-es, ha meg nem akarsz CF-et, akkor semmi értelme a gyengébb 990-et venni. Úgyhogy hallgass csak ránk, amit mondtunk, az úgy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok