Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bluyoo
nagyúr
-
palfitom
félisten
válasz vaakuum #85323 üzenetére
Az ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac deszkáról jókat olvasni, nézz rá!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Milka 78
nagyúr
válasz vaakuum #85662 üzenetére
Nincs nagy választék e téren.
Van a GIGABYTE GA-AB350N-Gaming WIFI amin van vrm hűtés,4+2 valós fázis,ugyan akkor egy itx kuckóba,megfeszelve lehet elmelegszik és ez érvényes minden itx deszkára.
Annyi infót találtam róla,hogy egy 1600x@4ghz-n 15 perc stress test után 95 fokra hevült a vrm és a VSoC is ment utána.Az hogy milyen feszen ment a proci azt nem tudjuk,ellenben a teszt alatt 130w-s tdp-t produkált a proci.A skac úgy számolja,hogy 100w fölött kezdődik a frixi.Ha a te procid alacsony feszen tudja a 3.8ghz-t akkor okés lehet,de a ház szellőzése igen csak bele tud szólni.Az is igaz,hogy ez stress test alatti hőfok,normál használat közben alacsonyabb lehet ez a hőfok,de ugye a procit meg csak ki kell tesztelni (előtesztelt proci előny lehet).
Van még egy 1700@3.8@1.400v,de ott is nyaldosta a 100 fokot a vrm , egy 1700@3.7ghz@1.240v ami viszont gond nélküli volt,egy 1600x@3.8ghz@1.345v és egy 1700@3.85ghz-s eredmény,de ezekről bővebben nincs infó.
A fenti infókat összegezve szerintem 1.25-1.28v-s feszt a vrm el tud vezetni,de ez így látatlanba csak tippelés.
Ezen felül van még egy MSI B350I PRO AC és egy ASUS ROG STRIX B350-I GAMING (6+1 valós fázis,látszólag komoly kis deszka,de meg is kérik az árát),de ezekről nem találtam ennyi infót.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz vaakuum #86133 üzenetére
Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac,de amint látom már van egy MSI B350-ened (legalább is láttam róla jellemzést).
Mi a gond a vrm-el?A 3 pin meg túl van misztifikálva,nekem is egy csatiról 3 venti is megy,de lehet kapni venti hubokat is.
Az hogy mi fog menni a Ryzen2 alatt az a ködös jövőbe vész perpill. -
palfitom
félisten
válasz vaakuum #91352 üzenetére
A gyártói leírás az elsődleges!
"Turbo M.2
NVMe support, up to 32 Gb/s using PCI-Express Gen3 x4, Supports STORE MI"Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
CriticalHit
őstag
válasz vaakuum #107329 üzenetére
Ha "normális hangkártya" nem is de sokak szerint egész jó Audio Kodek a Realtek ALC897 7.1 CH HD Audio. Kíváncsi vagyok ezen az áron találsz-e Realtek ALC1220 vagy Realtek ALC4082 Audio -val szerelt lapot. Ha normális hangkártyát szeretnél [link]. Szerintem játékra elég a Realtek ALC1220. Az ALC897-t soha nem hallottam saját fejhallgatóval.
[link]
[link]
[link]
[link]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok