Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Kvelstadt #71900 üzenetére
Abban igazad van, hogy ha már kiad az ember egy ekkora összeget, akkor az nézzen is ki valahogy. Még ha nem is látja csak egyszer egy évben!
Monitorból szerintem mindenképpen IPS paneleset vegyen. ~50K.
Én is nemrég vásároltam. DELL-t akartam, de a kinézett darab majd 20K-val volt drágább mint ami végül meg lett vásárolva (Asus VX239H). Szóval győzőt a spórolás. Szerencsére nem bántam meg a dolgot.
Írj rá Miklosss2012, hogy ő hol szokott vásárolni. 1001 konfigot összedobott már kint, biztos ismeri a legjobb üzleteket.Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
Állásajánlatok