- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
medak
csendes újonc
válasz
Cirbolya_sen #5845 üzenetére
Egyelőre még nincs szolgáltató sem.. Szerintem DHCP lesz(legalábbis ebben reménykedek), ha nem akarják szivatni magukat.. Adok majd egy static címet a hap eth1-re meg a wap-nak is. Az ISP-s router tartományából.
-
medak
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy hAP ac routerem és egy wAP ac Access Point-om.
A koncepció az az, hogy a hap az cap manaeger, a wap-ban csak bekapcsolom a cap-ot megadom neki a címet stbstb és boldogság..
Viszont...
Az új lakásomban ahol ezt a rendszert be akarom üzemelni akad egy probléma. A fali portoknak a másik vége nem az ingatlanomban van (hogy én tudjam bepatchelni a portokat...), hanem valahova el van vezetve ahova majd szerintem a szolgáltató beteszi a routerét és ugyebár akkor a fali portokat nem én managelem... (társasház)
Igazából nincs nagy szükségem a falai portokra, mert minden igényt le fog fedni wifi-n a két eszköz.. Viszont a két eszköz összeköttetését a fali portokkal akarnám megoldani.. Nem akarok vezetékelni, ha már ott van a falban a kábel.. Csatolok azért valami topologiát, hogy érthetőbb legyen..
Az alternatív megoldás működőképes lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest