Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
adika4444 #9132 üzenetére
Kapott rebootot minden, de még mindig a 100-as van beállítva. Nem igen kapkodják el, ki tudja a munkalap mikor kerül leadásra, mert aki bekötötte is valami vidéki alvállalkozó volt, lehet csak napok múlva kerül be az a munkalap.
Egyébként a ZTE reboot után fél perc és megy a tv, viszont amíg a router vissza tud csatlakozni, hát az több mint 5 perc, inkább 10. Ez normális?
Most is rebootoltam, most 2 percen belül visszacsatlakozott.
-
bacus
őstag
válasz
adika4444 #9132 üzenetére
Egy 3011 került beállításra, ez volt itt egy tartalékban. (Fel volt programozva egy ügyfélnek, de mikor kivittem kiderült, hogy addig is mikrotikje volt, csak fogalma sem volt róla. Igaz egy 951-es, de UPC netjét teljesen ki tudja vele használni. )
Most töröltem róla mindent, gyorsan újra húztam és ma munkába is állt. Egyébként nem igazán érdekelt a net, tökéletesen elégedett voltam a 100/100-al, csak a tv szarakodott. Néztem csere után 1 órát, de egy pillanatra se volt probléma. (majd kiderül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- World of Tanks - MMO
- Amazon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest