- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Beniii06 #7145 üzenetére
"Erre írtam, hogy nem lehet": oké, csak nem mindegy, hogy valami technológiailag nem lehet, vagy szervezésileg nem lehet. én azt olvastam ki a hsz-ekből, hogy egyáltalán nem lehet.
tehát technológiailag lehet, iptv is simán tudna működni, minden más is, csak nem lenne egy fostos kínai kémberendezés a lakásomban. az, hogy mit mihez rendelnek, nem tétel, mert a mikrotik ont-t futtató sfp moduljának is vannak azonosítói. bármit bármihez hozzá lehet rendelni.
konkrétan ezt írtad: "Azt viszont már megérdeklődtem, hogy SFP portra nem lehet direkt rákötni az optikát, mert nem fog működni, legalábbis azt írták itt a fórumon, így erre ne is nagyon számolj, muszáj ONT-ot használni, ": de, rá lehet. az sfp port az a slot, amibe bedugod a modult. ha a modulod által kezelni képes protokoll egyezik azzal a protokollal, ami az optikán jön, akkor be is lehet dugni, működni is fog. ha nem egyezik a protokoll, akkor be lehet dugni, de nem fog működni. ha az optikán ethernet mac-nek megfelelő villogás jön, akkor olyan sfp modult kell belerakni, ha gpon, akkor meg olyat, de mindkettő létezik.
ez csak elsőre szőrszálhasogatás, szerintem fontos, hogy pontosan fogalmazzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby rádiós topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest