- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
"megjavítok 1 óra alatt, és 20eFt lenne az új board "
hát szerintem nem
, persze nem tudom egyébként mennyire számolod a saját idődet. (nem azt amit kifizetnek, hanem a saját szabad időd, amit mondjuk egyébként a családdal tölthetsz.)
Ha a board 20e forint, az ügyféllel kifizettetem a boardot és a felprogramozást, ha megjavítom neki a boardot, nem kérhetem el az új board árát, nem tudok neki számlát adni, mondjuk kérhetek vmivel többet egyéb címen, de az én hasznom nem lesz lényegesen több.
Ezért írtam, ha nem SAJÁT részre, akkor én nem javítanék. Így se tudok nemet mondani ismerősöknek, idehoznak egy notebookot, nem bootol, megcsinálom, rámegy fél napom, nem kell cserélni semmit, nem kell újratelepíteni, nem veszik el semmi, egy gyors nagyon köszönöm-ért már többször megfogadtam, hogy legközelebb elküldöm, vagy mint az autó szervizek, kicseréltetem a legdrágább alkatrészt, mondjuk egy terás SSD
, ha kell ha nem, aztán a második cserénél már én is biztos jól járok
....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Path of Exile (ARPG)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest