Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Csont nélkül viszi a gigabitet, speedtestnél 28 % nál nem láttam még nagyobb cpu terhelést.
Én 2 vonalat kezelek vele, 2 alhálót, egyik a digit a másik a telekomosat használja.Egy miki 750 GR3 -ast váltott amit az 500 as nethez vettem, mert eredetileg olyat rendeltem.
Az az 500ast épphogy elvitte,de amikor emelt a Digi 1000 re elvérzett.Az vitt rá végülis arre az 1100 AHx4 esre, hogy Synology Routert ajánlottak, az is került volna ennyibe, de a miki egyszerűen többet tud, pl.: a Syno nem tudta volna a 2 net et kihasználni, nem ismeri a policy routingot, és még sorolhatnám, biztosan az is nagyon jó, de korlátosabb mint ez.
Mondom ezt úgy, hogy közel nem használom ki a RouterOS teljes tudását.
Aztán néztem még az Edgeroutert is, de ami biztosan elvitte volna ezt a vonalat nem volt csak ventilátoros megoldásban, ami egy hálószobában nem jó, de még egy nappaliban sem.
Így jutottam el az 1100 AHx4 es miki hez, ami akkor lényegében az egyetlen egy olyan eszköz volt, amelyik csendesen tudja a gigabitet HW nat nélkül.
Utobbi azért volt fontos, mert azt olvastam, hogy HW nat esetében nem igazán van tűzfal funkció, ezért gyorsabb, hogy ez igaz-e vagy sem, nem tudom, de ezt olvastam.És hát az általad említett posztokhoz én is eljutottam, és nem akartam kockáztatni, ez is benne volt a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Death Stranding Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest