Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feketegergo #3683 üzenetére
"A Hex POE azért szimpatikus, mert egy tápegység van. Mégis éjjel-nappal megy majd. Fontos a fogyasztás is."
Vehetsz egy erősebb tápot külön, annak a kimenetét elosztod 3 (vagy több) felé, és már egy tápról megy mindenki. Én is ezt csináltam, mivel a rack szekrényben kevés volt a dugalj :-) -
feel2006
tag
válasz
feketegergo #3683 üzenetére
A microSD és az USB mire jó?
MicroSD/USB, hát sok mindenre.
Dude szervernek, logoláshoz, SMB-n tárolásra, 3G backup-hoz mind jók ezek.Kétlem, hogy a 10/100-as ethernet csatlakozás korlátozná a wifis sávszélességet.
HAP AC lite, az olyan fura, mármint ha csak Wifi-Wifi között szeretnél AC-t, persze tökéletes, de amint a Wifi és kábeles pl. NAS, DLNA között szeretnél valamit, máris csak 100Mbps-ed van, ami szűk keresztmetszet lesz.Tény, hogy a wapac drága, nekem is fájt, hogy drágább mint a hex, de nincs (nem találtam), jobb AP megoldást gigás interfaccel és AC-s wifi-vel a mikrotiknél. Évekre tervezek vele, így szomorúan, de kifizettem az árát.
A Hex POE azért szimpatikus, mert egy tápegység van. Mégis éjjel-nappal megy majd. Fontos a fogyasztás is.
Ha egy router poe-s és rákötsz egy poe-s ap-t annak a fogyasztása az első eszközön ugyan úgy meg fog jelenni, mint ha két külön poe-s eszközöd lenne, szóval ezt nem értem mire akartál kilyukadni.Milyen fajta VPN-t tudnak ezek?
Nem túlzás azt mondani, hogy amilyet szeretnél és persze amilyet be tudsz rajta állítani.Azt szeretném, hogy a balckberry mobilom kivülről autómatikusan az otthoni hálózatra jelentkezzen be. Ez megy?
Ha be tudod állítani, menni fog, bár az eddigi kérdésekből ítélve nem lesz egy egyszerű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest