Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, de teljesen nem tudom elképzelni, hogy a rádugás után mindenféle kérdés nélkül felkonfigurálódjon, mert ezt még egy "egyen" konfig esetében sem tartom sem jónak, sem kivitelezhetőnek.
1. lóg a kanóc, rádugod a kettes porton
2. hozzá kell kapcsolódni, itt már csak van teendő, legalább kiválasztani, hogy melyik routerhez
3. törölni kell a konfigot ami rajta van
4. ssh, majd belenyomni azt amit szeretnél (itt csak megint választanod kell, hogy ha több konfig is van melyiket rakod rá).
5. némi testreszabás csak kellhet, identity, userek, wifi/capsman beállítás.A mentés egyébként szerintem egy az egybe nem ereszthető rá a routerre, legalábbis én nem szoktam. Amikor használsz certificate-ket, azt vagy újra le kell generálnod és beállítgatni, vagy egy linuxon legenerálni és onnan beemelni a certeket, de akkor azzal kell kezdeni, ha a config már használja.
"vannak eldurrant mikrotikjeim" - milyenek? javíthatatlanok? (vagy csak nincs senki aki megjavítaná?) A 493-t én is úgy nézegettem, mikor meghalt, hogy hova tudnám vinni, de senki nem vállalta. Azután nekiestem a gyanús kondiknak, mielőtt a kukába vágtam volna, nem volt mit veszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold