Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, igen.
Kapsz a PPPoE interfészre egy IPv6 címet, és kapsz egy IPv6 prefix-et is. A kettő éltér egymástól.
Ha akarsz tudsz NAT-olni is, akkor nem kell prefix-et igényelni. Én ezt azért használom jelenleg, hogy fix belső alhálózataim legyenek. Egy kis IPv4 örökség 😁
Valamint nekem "könnyebb" volt így tűzfalazni, valamint statikus bejegyzéseket csinálni.
Megjegyzés : a Digi /64-et ad, így azt nehéz tovább osztani alhálózatokra. -
válasz
MasterMark
üzenetére
ok, most visszaállítottam mindent mentésből és újraírattam AI-val az egészet úgy hogy csak Slaac legyen.
végigmentem többször mindenen az összes debugon, logon és csak annyi van hogy egy címet kapok ami állítólag natolt...nincs prefix delegation.
Keresek valami Mikrotik mágust aki ért hozzá, chatgpt 5-ös fizetős nem oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold