- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
Reggie0 #24832 üzenetére
Sajnos nem, legutobb peldaul egy 4 honapja mukodo 7/24-ben online wap lte hirtelen ugy dontott, hogy nem latja a modemet, ezaltal a sim kartyat es a tererot sem es ezaltal offline lett. Namost ez tobb ezer km-re van tolem. Mokoltam vele tavolrol egy egesz napot, ujrainditasok, stb, semmi, zero. Ugy tunt kompletten megmukkant. Aztan egy honappal kesobb megint rafekudtem es nem tudom mit csinaltam maskepp (a logok szerint ugyanazokat csinaltam) de az egyik usb reset utan eletre kelt es par perc mulva latta a sim kartyat es a mobilhalozatot is.
Ez nem normalis, ez nem megbizhato. Ami megbizhato, az a cisco routerem, amiben van egy 4G LTE modul, benne sim kartyaval es 2019 ota, hat eve megallas nelkul uzemel, 7/24, nem bootolt el, nem romlott el, nem vesztette el a tererot, nem csinal az semmit, csak amit kell neki: uzemel. Teszi a dolgat. Ez megbizhato.
A 4G LTE modul volt 2019-ben valamivel tobb, mint szazezer forint (csak a modul, a router ara ezen felul van). A wap lte kevesebb, mint egy eve van meg, kb 9 honapja, ezalatt volt egy 1+honapos megmagyarazhatatlan leallasa es a beszerzesi ara az egesznek, tehat router + lte modem kb huszezer forint.
Ez a router egy LTE router. Az LTE kepessegeert vettem es semmi mast nem csinal, mint mobilnetet ad ket vezetekes vegpontnak. Nem hinnem, hogy ez a kepessegeinek a tulhasznalasa lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest