Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Mindenre script kell, a kerdes csak az, hogy ki irja meg es taplalja be
Ha a juzerre van ez bizva, akkor teljes mertekben testreszabhato. A mikrotik juzerek ezt szeretik, mert sajatkezben marad az iranyitas es nem probal a rendszer okosabb lenni naluk. En nem is orulnek, ha egy rejtett script csinalna ezt helyettem egy pipa bekattintasara, mert onnantol egy feketedoboz lesz es nem tudom mit mikor milyen feltetelekkel csinal.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Projektor topic
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a juzerre van ez bizva, akkor teljes mertekben testreszabhato. A mikrotik juzerek ezt szeretik, mert sajatkezben marad az iranyitas es nem probal a rendszer okosabb lenni naluk. En nem is orulnek, ha egy rejtett script csinalna ezt helyettem egy pipa bekattintasara, mert onnantol egy feketedoboz lesz es nem tudom mit mikor milyen feltetelekkel csinal.
ekkold