- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Gyula888 #23353 üzenetére
Beállítottam neki előszer 7-et, illetve max. Tx powernek megadtam 15-t, nem sokra mentem vele, most átírtam 0-ra, ő automatikusan átveszi 7-re, gondolom ez van rögzítve erre a hardverre a specifikáció alapján, de nem lett jobb.
Igazából azt nem értem, hogy lehet így kiadni egy hardvert, hogy a vezérlő szoftver gyakorlatilag még béta fázisban van és nem csak instabil, hanem erősen hiányos is. Inkább vártak volna még vagy 1-2 évet, úgy is hozzá szoktunk, hogy el vannak maradva jó pár évvel, bár azt sem értem, miért nem lehetett a régi CAPsMAN-ba implementálni, nem lett volna egy nagy etwas, annak már úgy is megvan a funkciókészlete, csak a kompatibilitást kellett volna megoldani mondjuk driver szinten, bár azzal elég sok probléma szokott lenni náluk, mindegy, legközelebb veszek inkább valami ax-es TP-Link routert normális antennákkal, fellövök rá egy OpenWRT-t és lesz stabil és gyors WiFi, ráadásul egyszerű és ésszerű VLAN-ozással, mert még az OpenWRT-t is könnyebb összehozni azzal a régi Switch-el, mint a Mikrotik-et, azért is mondom, mert a wAP ac előtt egy 1043ND volt OpenWrt-vel, manuális teljesítmény tuninggal és plusz bordázással, na azt még az utca túloldalán lévő szomszéd házba is lehetett fogni és ezt még egy külső antennás hap ac3 sem tudta 2,4 GHz-en. És csak egy TP-Link routerről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EAFC 25
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox Series X|S
- CNC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest