- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
gabro0 #23091 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem olvastad az előzményt. A J1900-ra is a mikrotik oprendszerét tettem fel (tehát ugyanazt a RouterOS-t) mint ami a mikrotik hardvereken fut.
Az egyetlen szívás az vele, hogy a demo verzió csak 1 napig megy, azaz meg kellene venni hozzá egy min. liszensz4-et, hogy router legyen belőle. Játéknak, meg csak kísérletezésre is sok, de ha komolyan gondolja az ember, akkor tartós használatra nem olyan vészes költség.
A sebesség tesztelését is 1 napos demóvel csináltam. Amúgy a PC-s verzió nagyon sokféle hardvert felismer, és pl. a samba megosztást bekapcsolva könnyedén kiszolgálta a gigabites hálózatot. -
válasz
gabro0 #23091 üzenetére
Hááááát, azért volt már frissítés miatt kernel panic loop Mikrotik routereken is. Én inkább azt szeretem, hogy van egy kis fogyasztású és helyigényű alapinfrastruktúra, mozgó alkatrészek nélkül vagy minimális számú mozgó alkatrésszel (ventillátorok pl), ami akár egy akksiról (tág feszültségtartományról) és azt töltő tápról is elmegy és akár többféle betápot is fogad, fillérekből redundáns táplálással és paraszt PoE-vel. Ezért sem tetszik ez a bajszos kancsós jópofiskodás meg ezek az úri routerek, mint a Sató, mert szembemennek a régi hagyományokkal, amiért sokan kedveljük a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest