- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
dave0825 #20560 üzenetére
Mondjuk én azt javasoltam volna a munkatársadnak, hogy ha már nem ért hozzá, akkor bízza rá olyan valakire aki viszont igen. Ez a funkció pár kattintással beállítható - ha tudod mire kell kattintani.
Olyan ez mint a zongorázás, nem kell ahhoz semmi extra, hiszen csak megfelelő sorrendben kell lenyomni a billentyűketaztán valahogy mégse megy mindenkinek.
Persze amikor egy amerikai beül nálunk egy autóba az is felháborodik, hogy "mi az hogy neki kell váltania a sebességet, és nem megy magától" ? Ráadásul még a kuplungot is kezelni kell - mekkora szarok ezek az európai kocsik... Hát igen, én mondjuk jól elvagyok a hagyományos sebességváltós autóval, de van akinek az már bonyolult.
A mikrotiket én mindíg csak úgy szoktam ajánlani, hogy hozzáteszem, nem lesz olyan mint egy soho router, hanem ahhoz képest pilótavizsgás, és 20x annyi menüpont van, de ha valaki hajlandó kicsit megismerni akor rájön, hogy ez nem véletlen. Egyszerűen annyi féle funkciót tud, hogy nem igazán lehet sokkal egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest