Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
dave0825
üzenetére
Mondjuk én azt javasoltam volna a munkatársadnak, hogy ha már nem ért hozzá, akkor bízza rá olyan valakire aki viszont igen. Ez a funkció pár kattintással beállítható - ha tudod mire kell kattintani.

Olyan ez mint a zongorázás, nem kell ahhoz semmi extra, hiszen csak megfelelő sorrendben kell lenyomni a billentyűket
aztán valahogy mégse megy mindenkinek.
Persze amikor egy amerikai beül nálunk egy autóba az is felháborodik, hogy "mi az hogy neki kell váltania a sebességet, és nem megy magától" ? Ráadásul még a kuplungot is kezelni kell - mekkora szarok ezek az európai kocsik... Hát igen, én mondjuk jól elvagyok a hagyományos sebességváltós autóval, de van akinek az már bonyolult.
A mikrotiket én mindíg csak úgy szoktam ajánlani, hogy hozzáteszem, nem lesz olyan mint egy soho router, hanem ahhoz képest pilótavizsgás, és 20x annyi menüpont van, de ha valaki hajlandó kicsit megismerni akor rájön, hogy ez nem véletlen. Egyszerűen annyi féle funkciót tud, hogy nem igazán lehet sokkal egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold