Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
ekkold
üzenetére
Próbáltam. AD authentikációval és LetsEncrypt tanúsítvánnyal. RDP átmegy, oszt csókolom. A kliens telepítés meg annyiból állt, hogy megfelelő csoportba tartozott a felhasználó és a számítógép, nem kellett ökörködni OpenVPN telepítéssel, kliens tanúsítvány generálással, külön profilokkal, mert a RouterOS szépen együttműködött RADIUS-on keresztül az AD-val. A LetsEncrypt cert telepítést meg akkoriban megoldottam egy olyan szkripttel, ami itt a témában is visszakereshető.
-
Audience
aktív tag
válasz
ekkold
üzenetére
Cserébe átmegy (majdnem) mindenen TCP/443! A sebesség érdekes kérdés, Word/Excel cuccok, amiket említett a Kollega nemigen igényelnek ebből túl sokat. Én régebben L2TP/IPSEC-et használtam de sok cégnél nem engedték ki, aztán OVPN, azzal is ez volt a gond, WireGuard detto. Emiatt mindig van egy backup SSTP VPN, az (szinte) mindig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest