Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
vjozsef
üzenetére
Köszönöm szépen erre nem is gondoltam!

Minden áron router oldalról akartam megoldani.
A néha azt jelenti hogy igen rendszertelenül. Ilyenkor a kolléganő végig megy az irodákon, hogy most ne nyomtassatok. De természetesen ilyenkor megy ki valaki kávéért vagy friss levegőre stb...
Az alapötlet az volt, hogy mivel az irodám mellette van ezért szól Nekem és én két szabályt aktíválok a routerben. Az egyik hogy a nyomtató ipcímét csak egy forrásról lehessen elérni. A másik hogy a nyomtató címét ne lehessen elérni. Amikor végzett akkor szól és újra inaktívvá teszem a két szabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold