Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Igen, ezt figyelembe vettem rendeléskor és a tabella szerint választottam a gyári Mikrotik S+RJ10 modult

(#11278) mrzed: Köszi a részletes felvilágosítást, a melegedésre nem is gondoltam. Pontosan nem tudom melyik verziót sikerült rendelnem, annyit találtam a dokumentációban, hogy Based on Marvell 88X3310P. Mivel a routerem egyetlen SFP modult képes fogadni, így nem tudok sokat variálni, ráadásul passzív hűtéses, ezért kissé aggódok.
Abban bízok, hogy max 2.5 gigán terhelve nem fog annyira elszállni a hőfok
Szolgáltatói oldalról annyit, hogy külföld. Az első verziót elvetném, mert egyszerűbb lesz a szervert bondolni, amihez már alapból vettem korábban egy 4x1-es Dell PCI-e foglalatos kártyát.Azonban nem NAS-ról van szó, hanem Ubuntu a környezet. Ha ezen belül bondolok, akkor kapok egy teljesen külön pl Bond0 elnevezésű hálózati csatolót, majd a Mikrotikben is bondolom az ethernet aljzatokat, akkor azt nem fogom tudni egyben kihasználni? (még a load balancing mode-ot kell tanulmányoznom)
szerk: úgy látom már 2019/Q2-től rev3-nál tartanak, nagyon remélem, hogy nem rev1-et kapok raktárról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szolgáltatói oldalról annyit, hogy külföld. Az első verziót elvetném, mert egyszerűbb lesz a szervert bondolni, amihez már alapból vettem korábban egy 4x1-es Dell PCI-e foglalatos kártyát.
ekkold